Καβάλα: Άγριος ξυλοδαρμος παιδιού από συμμαθητές του

«Ο ένας κρατούσε το γιο μου και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλία. Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν στην μικρή αυλή του σχολείου υπηρεσία, τι προσέχουν;;»

ek sxoleio 1

Πληθαίνουν ανησυχητικά τα περιστατικά σκληρής βίας μεταξύ μικρών παιδιών στα σχολεία της χώρας. 

Τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του από μαθητές μεγαλύτερης τάξης καταγγέλλει με ανάρτηση του στα social media, ο πατέρας του στην Καβάλα.

Όπως αναφέρει, ο γιος του, μαθητής τρίτης δημοτικού στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της τετάρτης. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο ένας κρατούσε το γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλία. Παράλληλα, ο πατέρας καταγγέλλει ότι οι δάσκαλοι του σχολείου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το περιστατικό.

Αναλυτικά η καταγγελία του:

«Ο Μ. είναι Τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της Τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο . Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά!! Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν στην μικρή αυλή του σχολείου υπηρεσία τι προσέχουν;; Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες;;; Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπευδευτικοι αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα!!».

ξυλοδαρμός

Συνεχεία στην υπόθεση η αναπληρώτρια διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας,  η οποία με δήλωσή της σημειώνει πως κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που συνέβη το περιστατικό βίας, υπήρχαν στην αυλή 4 καθηγητές. Ήδη έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση

hqdefault