Κ. Βαξεβάνης: Ο κ. Φλώρος πρέπει να παραιτηθεί ή έστω να βγάλει μια ανακοίνωση

"Έχουμε έναν διαπιστωμένα παρακολουθούμενο αρχηγό του στρατού. Γιατί δεν βγαίνει να υπερασπιστεί τον εαυτό του;"

5613692

«Ο κύριος Φλώρος οφείλει να βγει και να μιλήσει, να μην υπάρχουν σκιές. Αλλά κατά το κοινώς λεγόμενο, κάνει την πάπια, δείχνει πως υπάρχει ένα είδος συναλλαγής με όλη αυτή την ιστορία της παρακολούθησης του», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για τον «στόχο 519c» των παρακολουθήσεων.

«Τα μετάλλια επάνω στην στολή του φαίνονται, εκείνο που δε φαίνεται είναι το μετάλλιο της αξιοπρέπειας. Έχουμε έναν διαπιστωμένα παρακολουθούμενο αρχηγό του στρατού. Γιατί δεν βγαίνει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Αντιλαμβανόμαστε τι σημαινει η παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ; Και την ίδια στιγμή πρέπει να αναρωτιόμαστε, γιατί κρατάει στη θέση του ο Μητσοτάκης έναν στρατηγό που τον υποπτεύεται για μία σειρά από «δουλειές»;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Σημείωσε δε πως «ο κύριος Φλώρος πρέπει να παραιτηθεί κι αν δεν φτάσει σε αυτο, στο ανώτερο σκαλί της αξιοπρέπειας, τουλάχιστον πρέπει να βγάλει έστω μια ανακοίνωση. Όλοι όσοι έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης, γιατί δεν έχουν πάει στην ΑΔΑΕ – πλην ελαχιστων εξαιρέσεων; Κανείς τους δεν μιλάει, προφανώς υπάρχουν εκβιαζόμενοι. Υπάρχει όμως στις τάξεις τους πολύς θυμός για τον Μητσοτάκη, και όταν έρθει η ώρα θα τον χτυπήσουν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου ο Μητσοτάκης, το Μαξίμου, θα επιχειρήσει μεθοδεύσεις για την ΑΔΑΕ. Θέλουν να αλλάξουν τους συσχετισμούς για να πετύχουν τους σκοπούς τους, εντούτοις αυτό δεν πρόκειται να περάσει, είναι μία κίνηση τουλάχιστον παρακινδυνευμένη».

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…