Κ. Στεφανίδη: «Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι το πατριαρχικό καθεστώς – Με ρωτάνε πότε θα κάνω παιδί»

«Τώρα αλλάξαμε - Και αυτό έχει σχέση και με το πόση πίεση δεχόμαστε απ' έξω» - Η αθλήτρια μίλησε για την οικογένεια, την πίεση πολλών να κάνει παιδιά αλλά και την πατριαρχία στην Ελλάδα

EK STEFANIDI

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε αποκλειστικά στο Open Sport και δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένη από τη χρονιά ενώ αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους της. Η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ αποκάλυψε στη συνέχεια τις λάθος διαστάσεις που πήρε το ζήτημα της ιθαγένειας του συντρόφου της, καθώς και την ερώτηση που της κάνουν και την ενοχλεί.

«Κάνω αυτό που αγαπάω και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου επιτρέπει το σώμα μου» τόνισε αρχικά αθλήτρια.

«Με τον σύντροφο μου, τον Μιτς ήμασταν συναθλητές. Γίναμε ζευγάρι και συνεχίσαμε να κάνουμε προπόνηση μαζί. Περίπου έναν χρόνο αργότερα μετακομίσαμε μαζί στο Οχάιο, με τη λογική ότι θα με προπονεί μόνο εκείνος. Η συμφωνία ήταν να με προπονεί και να τον προπονώ, αλλά δεν ήμουν εξίσου καλή. Το θέμα με την ιθαγένεια του Μιτς πήρε πολύ λάθος διαστάσεις, που δεν ήθελα να πάρει και δεν είχα σκοπό» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, η Ολυμπιονίκης πρόσθεσε: «Παλαιότερα λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδάκια και να είμαστε νέοι γονείς. Τώρα αλλάξαμε, λέμε ότι δεν θέλουμε παιδιά. Με εκνευρίζει να με ρωτάνε πότε θα σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί».

Για την απόφαση του ζευγαριού να μην κάνουν παιδί αναφέρει επίσης μεταξύ άλλων,

Η αθλήτρια μίλησε για την οικογένεια, την πίεση πολλών να κάνει παιδιά αλλά και την πατριαρχία στην Ελλάδα. «Αν πας πίσω στις συνεντεύξεις που δίναμε το 2016 λέγαμε θέλουμε να κάνουμε παιδάκια, να γίνουμε νέοι γονείς. Τώρα που έχουμε φτάσει πιο κοντά ηλικιακά σ’ αυτό λέμε και οι δύο πλέον δεν θέλουμε παιδιά, θέλουμε σκυλάκια, γατάκια, κατσίκια άλογα. Και θεωρώ ένας από τους λόγους είναι πόσο πίεση έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε από έξω. Σε σημείο να μου φέρνει και εκνευρισμό. Πέρσι στα 31 μετά το Τόκιο και φέτος στα 32 να μου λένε να σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδιά».

«Και αυτό έχει σχέση και με το πόση πίεση δεχόμαστε απ’ έξω» σχολίασε στη συνέχεια μεταξύ άλλων

Στη συνέχεια προσθέτει: «Ε, πλέον, θέλω να πω ότι δεν θέλουμε να κάνουμε παιδιά, δεν λέω ότι δεν θα κάνουμε ποτέ, όμως δεν είναι ο στόχος μας και για να πω την αλήθεια έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές να υιοθετήσουμε» είπε και πρόσθεσε πως το χειρότερο πράγμα στην Ελλάδα είναι το πατριαρχικό καθεστώς «με αυτά που έχουμε ζήσει βλέποντας συνέχεια μια νέα γυναικοκτονία μου είναι δύσκολο να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από το πατριαρχικό καθεστώς».

Δείτε το βίντεο:

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

mamalakis alexiadou 2

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι…

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

0359vissikareb0710

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

Τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.