Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Ποινικές ευθύνες για μη πολιτικά πρόσωπα, αλλά οι πολιτικοί στο απυρόβλητο εξαιτίας της ΝΔ

Κόλαφος η ανακοίνωση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με την απόδοση ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών.

TSC 2 TEMPI 20 1200x668 1

Σκληρή είναι η ανακοίνωση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με την απόδοση ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών.

Στην ανακοίνωσή του σχετικά με την ποινική δίωξη κατά 23 μη πολιτικών προσώπων, που άσκησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελική Αρχή για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε η σύμβαση 717/14, το προεδρείο της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «η Ελληνική Εισαγγελική Αρχή είχε θέσει την δικογραφία στο Αρχείο» και πως «όταν αρχές του καλοκαιριού διαπίστωσε την ύπαρξη ενδείξεων κακουργηματικής απιστίας του κ. Καραμανλή, έστειλε την δικογραφία στην Ελληνική Βουλή».

 

«Όλοι θα θυμάστε πως απάντησε η κυβέρνηση στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής» επισημαίνει το προεδρείο, υπογραμμίζοντας ότι «όλους μας πρέπει να μας ενοχλούν ιδιαίτερα τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δηλαδή η απόφαση της κυβέρνησης να μην ερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών προσώπων σε αντιπαράθεση με την διερεύνηση των ποινικών ευθυνών μη πολιτικών προσώπων».

«Για άλλη μια φορά τα μη πολιτικά πρόσωπα θα υποστούν –και ορθά- τον έλεγχο από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ οι πολιτικοί (οι οποίοι ενδεχομένως να είχαν και μεγαλύτερες ευθύνες) με την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να παραμένουν στο απυρόβλητο» τονίζει το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…