Κ. Καταραχιάς: Τον έθεσαν σε αναστολή, παρότι είναι εμβολιασμένος

«H κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της είναι ένα θέατρο του παραλόγου! Δεν τη σώζει τίποτα πλέον πάμε για απεργιακή κλιμάκωση!»

NewsRoom 01/09/2021 | 15:35

Στοχοποίησh καταγγέλλει ο γιατρός Κώστας Καταραχιάς, προς το υγειονομικό προσωπικό αλλά και προς τον ίδιο λόγω της συμμετοχής σε απεργία - αποχή από την παράδοση των προσωπικών δεδομένων.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook, η διοίκηση του νοσοκομείου Έλενα, του κοινοποίησε πράξη αναστολής παρότι ο ίδιος έχει εμβολιαστεί από το Γενάρη και αποδίδει την κίνηση της διοίκησης στο γεγονός ότι συμμετέχει στην «απεργία αποχή παράδοσης των προσωπικών δεδομένων».

Μάλιστα, ο Κ. Καταραχιάς, καταγγέλλει τις πρακτικές της κυβέρνησης σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της είναι ένα θέατρο του παραλόγου! Δεν τη σώζει τίποτα πλέον πάμε για απεργιακή κλιμάκωση!».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του:

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Καταραχιά:

«Μόλις μου έφεραν πράξη αναστολής εργασίας από την διοίκηση του νοσοκομείου Έλενα όπου διορίστηκα μόνιμος! Προφανώς είμαι εμβολιασμένος από το Γενάρη αλλά συμμετέχω στην απεργία αποχή παράδοσης των προσωπικών δεδομένων! Η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της είναι ένα θέατρο του παραλόγου! Δεν τη σώζει τίποτα πλέον πάμε για απεργιακή κλιμάκωση! Αύριο συμμετέχουμε μαζικά στη στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ 10:00 με 15:00 και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας 11:00 π.μ.. Ναι στον εμβολιασμό όχι στις απολύσεις. Μαζικές προσλήψεις για να σωθούν ζωές!»

Δείτε την ανακοίνωσή του στο Facebook: