Newsroom

Newsroom

Jonathan Majors: «Πόρτα» από Marvel και Disney μετά την ενοχή για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του

Μέχρι πρότινος ο Majors θεωρούνταν ένας από τους ανερχόμενους αστέρες των ταινιών με υπερήρωες της Marvel.

majors

Σύμφωνα με το Associated Press τα Marvel Studios και η εταιρεία Walt Disney διέκοψαν τις σχέσεις τους με τον ηθοποιό Jonathan Majors λίγο αφότου καταδικάστηκε για επίθεση και παρενόχληση της πρώην συντρόφου του.

Ο αμερικανός ηθοποιός Jonathan Majors κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο της Νέας Υόρκης για βιαιοπραγία εναντίον της πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με την ετυμηγορία εξαμελούς σώματος ενόρκων ύστερα από ακροαματική διαδικασία που διήρκησε δύο εβδομάδες.

Οι εισαγγελείς έκριναν ότι ο Majors επιτέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στην τότε σύντροφό του, την Γκρέις Τζαμπάρι, αφήνοντάς την με ένα σπασμένο δάκτυλο, πρησμένο χέρι και ακουστικό τραύμα.

Η Τζαμπάρι κατέθεσε ότι δέχθηκε βίαιη επίθεση όταν άρπαξε το τηλέφωνο του Majors επειδή είδε μήνυμα από άλλη γυναίκα. Περιέγραψε επίσης τη «βίαιη συμπεριφορά» του και άλλα περιστατικά «έκρηξης θυμού».

Η συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου ηθοποιού υποστήριξε ότι εκείνη επιτέθηκε στον Jonathan Majors μέσα στο αυτοκίνητο και τον κατηγόρησε ψευδώς για βιαιοπραγία αφότου χώρισαν.

«Είστε εδώ για να τερματίσετε αυτόν τον εφιάλτη για τον Jonathan Majors», είπε η δικηγόρος Πρίγια Τσόντρι, χωρίς όμως να πείσει τους ενόρκους.

Ο ηθοποιός είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της Τζαμπάρι, με αποτέλεσμα τη σύλληψή της τον Οκτώβριο. Ωστόσο, η εισαγγελία του Μανχάταν απέρριψε την υπόθεση.

Ο Majors πρόκειται να καταδικαστεί τον Φεβρουάριο και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους για την κατηγορία της επίθεσης τρίτου βαθμού.