Newsroom

Newsroom

Ίχνη αποσύνθεσης εκεί που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν (ΦΩΤΟ)

Ίχνη αποσύνθεσης εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά από το δέντρο που βρίσκεται πίσω από το σπίτι της οικογένειας του Μπεν οι αστυνομικοί από την Βρετανία.

57ecf2ee1dc5242a338b483a

Σύμφωνα με τη «Mirror», ο ντετέκτβ Τζον Κάσινς ​​αποκάλυψε ότι θα εξετάσει προσεκτικά μια περιοχή στον ελαιώνα πίσω από την αγροικία, όπου ο Μπεν εξαφανίστηκε, ενώ δείγματα εδάφους στέλνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακόμη οι ιατροδικαστές δεν ξέρουν αν πρόκειται για ίχνη αποσύνθεσης από ζώο ή από άνθρωπο.

Την Τετάρτη οι υπεύθυνοι της βρετανικής αστυνομίας άνοιξαν στους δημοσιογράφους το σπίτι όπου έμενε ο μικρός Μπεν και η οικογένεια του το καλοκαίρι του 1991. Οι ειδικοί ενδέχεται, ίσως και εντός της ημέρας, να ξεριζώσουν τα δέντρα που φυτεύτηκαν μετά την εξαφάνιση του Μπεν, ενώ σκοπεύουν επίσης να βυθίσουν στο χώμα ειδικούς δειγματοληπτικούς σωλήνες για τη συλλογή δειγμάτων χώματος που θα αναλυθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια των Βρετανών, μήπως τυχόν εντοπιστούν αποξηραμένα ανθρώπινα πτωματικά υγρά που θα μπορούσαν μετά από κατάλληλη ανάλυση να δώσουν τυχόν απαντήσεις έστω και μετά από 25 ολόκληρα χρόνια.