"Ήξεις – αφήξεις" ο Μεϊμαράκης : Σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος

Θετικός εμφανίζεται σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μετά από αμφίσημες διαρροές συνεργατών του σχετικά με τις προθέσεις του. Σύμφωνα πάντως με όλες τις πληροφορίες, οι υπογραφές που συγκεντρώνει η υποψηφιότητά του θα είναι πολύ περισσότερες από το δεύτερο...

meimarakis 5 0

Θετικός εμφανίζεται σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μετά από αμφίσημες διαρροές συνεργατών του σχετικά με τις προθέσεις του. Σύμφωνα πάντως με όλες τις πληροφορίες, οι υπογραφές που συγκεντρώνει η υποψηφιότητά του θα είναι πολύ περισσότερες από το δεύτερο…

«Θα ήταν εύκολο να πω το “ναι” ή το “όχι”, όμως το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά και την απόφαση μου θα την ανακοινώσω την ώρα που εγώ θα κρίνω» πρόσθεσε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς για τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί και ειδικότερα για τον.Άδωνι Γεωργιάδη, είπε ότι «όλοι όσοι έχουν κάνει δηλώσεις για υποψηφιότητες είναι φίλοι μου, τους σέβομαι, τους εκτιμώ και πιστεύω ότι μπορούν να προσφέρουν από οποιαδήποτε θέση και αν βρεθούν».

Τέλος, ήταν αιχμηρός για τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο επιβεβαιώνοντας και δημοσίως τα όσα έλεγαν συνεργάτες του περί δυσφορίας του απέναντι στο συγκεκριμένο στέλεχος.

«Δεν διασφαλίζει ο κ. Παπαμιμίκος τις διαδικασίες, τις διασφαλίζουμε όλοι μαζί. Ο κ. Παπαμιμίκος είναι απλό μέλος της επιτροπής και προεδρεύει» είπε ο Ευ. Μεϊμαράκης και συνέχισε με νόημα: «Η στάση κανενός δεν με ενοχλεί… Από ‘κει και πέρα, έχω την προσωπική μου άποψη για τις ικανότητες καθενός».