Newsroom

Newsroom

Ήττα του ΠΑΟ από την Φενερμπαχτσέ με 84-62

Αν και πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο παραδόθηκε αμαχητί ο Παναθηναϊκός στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που νίκησε εύκολα τους «πράσινους» με…

pao 39

Αν και πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο παραδόθηκε αμαχητί ο Παναθηναϊκός στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που νίκησε εύκολα τους «πράσινους» με 84-62 στην Κωνσταντινούπολη υπερκαλύπτοντας τη διαφορά της ήττας της (18 πόντοι) στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε πια μόνη στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου αυξάνοντας το ρεκόρ της σε 6-2, ενώ οι «πράσινοι» είναι πια στο 5-3 και μειονεκτούν των αντιπάλων τους στην ισοβαθμία. Επιπροσθέτως, ο Παναθηναϊκός έχασε μετά το πρώτο δεκάλεπτο και τον αρχηγό του, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα.

Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ανοιχτό γήπεδο, έτρεξαν και προηγήθηκαν 8-7, αλλά η αδυναμία κάτω από τα καλάθια ήταν εμφανής και οι απουσίες των Μπατίστα και Μαυροκεφαλίδη κόστισε πολλές χαμένες μάχες στους «αιθέρες».

Ο Παναθηναϊκός έμενε κοντά στο σκορ ως το 18-18, αλλά στη δεύτερη περίοδο τα τρίποντα των Μαχμούτογλου και Χίκμαν έφεραν το 31-22, για να κλείσει το ημίχρονο με 36-32 υπέρ της Φενέρ με τρίποντο του Χαραλαμπόπουλου.

Νέο τρίποντο, από τον Γκιστ, έφερε τον Παναθηναϊκό στο -1 (36-35) με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά ως εκεί… Ο Γκάουντλοκ πήρε «φωτιά» με τρία τρίποντα, συν ένα του Χίκμαν, έφερε τη διαφορά στο +11 (48-37) για την ομάδα του, ενώ με τον Ερντέν να κυριαρχεί στα καλάθια το σκορ έγινε 67-45, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να υπερκαλύπτει στο τέλος και τη διαφορά.