Newsroom

Newsroom

It’s a Βιλατζ X-mas Φest: Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι στo χωριό της Κυψέλης

Tην τελευταία εβδομάδα του χρόνου την περνάμε με μουσική, χορό, φαγητό και πολλές εκπλήξεις!

5a3bc0bd1dc5241f748b4567

25- 30 Δέκεμβρίου τα Χριστούγεννα φτάνουν στο χωριό. Μετά τη , η γιορτή επιστρέφει στην Κυψέλη και επεκτείνεται στους ολοκαίνουριους χώρους του Βίλατζ. Από τις 25 Δεκεμβρίου μέχρι και το τέλος του χρόνου, το Βίλατζ μας καλεί σε ένα χριστουγεννιάτικο πανηγύρι – πού αλλού; – στην πλατεία του χωριού που δεν είναι άλλη από αυτήν Αγίου Γεωργίου!

Αγαπημένοι δισκοθέτες, μουσικά σχήματα, έκθεση φωτογραφίας και νέες χειμωνιάτικες γεύσεις θα συνθέτουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα, από νωρίς το μεσημέρι κάθε ημέρας με μουσικές και πολλές εκπλήξεις.

Οι Hasta Banana θα μας χορέψουν μεσοβδόμαδα σε latin, pop και jazz swing ρυθμούς με την εκλεκτή συμμετοχή του one and only Johnny Vavouras, ενώ οι Supersan, δηλαδή ο Panama Cardoon και ο Mister Kentro θα απογειώσουν το Σαββατόβραδο με τους ηλεκτρονικούς exotica ήχους τους σε ένα από τα διάσημα πλέον live τους.

Παράλληλα, τα decks του Βίλατζ θα γεμίσουν με ακόμη περισσότερη μουσική αφού οι Σάκης Τσιτομενέας, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Dear Quentin, Stiko, Monophone, Le Deegiste και άλλοι θα στήσουν τα καλύτερα πάρτυ για τις χριστουγεννιάτικες νύχτες μας.

Όμως τα ωραία δεν τελειώνουν εδώ, αφού μαζί με τη χρονιά αλλάζει και ο χώρος. Με αφορμή τις γιορτές, εγκαινιάζουμε το Βίλατζ Νεξτ Ντορ, ένα παλιό κουρείο που μεταμορφώνεται σε χώρο φιλοξενίας έργων αγαπημένων μας δημιουργών.

«Ποδαρικό» θα κάνουν οι εξαιρετικοί φωτογράφοι Παναγιώτης Μαΐδης και Βάσια Αναγνωστοπούλου, με τις εικόνες τους να συναντιούνται «on stage».

Κι επειδή νηστικό αρκούδι δε χορεύει, τα Χριστούγεννα στο χωριό φέρνουν και νέες γεύσεις. Καθημερινά στη χριστουγεννιάτικη καντίνα θα μπορούμε να δοκιμάσουμε χορταστικές σούπες και να απολαύσουμε ζεστό κρασί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Δευτέρα 25/12

Black Anthology

Σάκης Τσιτομενέας

Τρίτη 26/12

Lockbird

Dear Quentin

Τετάρτη 27/12

Monophone

Hasta Banana Ft Johnny Vavouras

Le deegiste

Πέμπτη 28/12

Δημήτρης Παπασπυρόπουλος

Παρασκευή 29/12

Karavokyris

Stiko meets Monophone

Σάββατο 30/12

Supersan Live

Ιnfo

25-30 Δεκεμβρίου 2017

Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Κυψέλη

Facebook event εδώ