«Ήταν το πιο αδύναμο μέλος» – Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ζητά ένας εκ των κατηγορουμένων για τον βιασμό του 15χρονου

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με το 15χρονο θύμα. «O … (σ.σ. το θύμα) ήταν μέλος της παρέας μας, όμως είναι γεγονός ότι ήταν το πιο αδύναμο μέλος».

gioele fazzeri sziXIMIufEs unsplash 1 1

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ένας από τους κατηγορούμενος για τον βιασμό και βασανισμό του 15χρονου φέρεται να ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με το 15χρονο θύμα.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης (28/12) ένας ανήλικος ακόμα κρίθηκε μετά την απολογία του προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου.

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ένας εκ των κατηγορουμένων

«Επειδή είμαι σίγουρος για την αθωότητά μου σας ζητώ να με φέρετε σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον … ώστε να ερωτηθεί αν πράγματι επιβεβαιώνει για εμένα όσα αναφέρει στην κατάθεσή του», φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Και συμπλήρωσε: «O … (σ.σ. το θύμα) ήταν μέλος της παρέας μας, όμως είναι γεγονός ότι ήταν το πιο αδύναμο μέλος. Ήταν το παιδί που δε θα αντιδρούσε με τρόπο απότομο σ’ ένα πείραγμα ώστε να δώσει το μήνυμα ότι δε σηκώνει πειράγματα».

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (27/12) άλλοι δύο ανήλικοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής έξι ανήλικοι βρίσκονται στη φυλακή, ενώ καταζητείται άλλος ένας.

Επίσης, εξετάζεται και ο ρόλος τεσσάρων κοριτσιών, γύρω στα 15 έτη, που φέρεται να ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που υπέστη ο μαθητής.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…