«Ήταν ατύχημα – Έπεσε στο μαχαίρι» – Τι λέει η 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη

Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της και ήταν ατύχημα που συνέβη στο πανηγύρι του χωριού κατά τη διάρκεια του φαγητού, υποστηρίζει η 31χρονη που  μαχαίρωσε το πρωί της Κυριακής τον σύζυγό της σε υπαίθριο χώρο της Μικρής Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη.

288551970 403897745003004 3714883988025942460 n

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας η 31χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε τον σύζυγό της σε πανηγύρι του χωριού Μικρή Βόλβη, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής – Τι υποστηρίζει ότι συνέβη η 31χρονη

Σε βάρος της 31χρονης με καταγωγή από τη Βουλγαρία ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της Γιορτής της Λιπαριάς, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα και ο σύζυγός της καβγάδισαν. Τότε, η 31χρονη φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και να τραυμάτισε τον άντρα της στον θώρακα. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύεται, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Ήταν ατύχημα και δεν είχε πρόθεση – Έπεσε στο μαχαίρι

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της κατηγορούμενος στο, ανέφερε ότι η 31χρονη υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της, ενώ έκανε λόγο για ατύχημα: «Η πελάτισσα μου υποστηρίζει ότι ήταν τυχαίο γεγονός, δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση και ότι σε μια στιγμή που βρίσκονταν στο πανηγύρι του χωριού τους έγινε εκεί το ατύχημα. Δεν υπήρχε καμία διαφορά μεταξύ τους για να προκληθεί κάτι κακό από τον έναν στον άλλον» δήλωσε ο Λάζαρος Μησανίδης 

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα, όπως υποστηρίζει η 31χρονη, ο δικηγόρος της ανέφερε ότι το θύμα «έπεσε στο μαχαίρι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν έχεις ανθρωποκτόνο πρόθεση δεν θα το κάνεις σε ένα πανηγύρι που είναι γεμάτο κόσμο. Δεν γνωρίζω αν είχε προβλήματα με τον σύζυγό της ούτε αν είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία», είπε ο κ. Μησανίδης, προσθέτοντας ότι η εντολέας του δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στον σύζυγό της και ότι κρατούσε το μαχαίρι διότι εκείνη τη στιγμή έτρωγαν.

Ο ημεδαπός άνδρας διεκομίσθη στο “Παπανικολάου” και, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Γ’ ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 31χρονη η οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον 33χρονο συζυγό της, είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πριν από μερικούς μήνες, καταγγέλοντας τον για ενδοοικογενειακή βία.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.