Newsroom

Newsroom

Ήταν αδελφές, και το έμαθαν… κατά τύχη!

H 18χρονη Έμιλι Νάπι από το Σαν Φρανσίσκο και η 19χρονη Μικέιλα Στερν-Έλις από το Σαν Ντιέγκο γνωρίστηκαν μέσω Διαδικτύου…

nppi stern ellis

H 18χρονη Έμιλι Νάπι από το Σαν Φρανσίσκο και η 19χρονη Μικέιλα Στερν-Έλις από το Σαν Ντιέγκο γνωρίστηκαν μέσω Διαδικτύου αναζητώντας συγκάτοικο στην άλλη άκρη των ΗΠΑ, στη Λουιζιάνα, και έγιναν φίλες. Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι… ήταν αδελφές!

Οι δύο κοπέλες μοιάζουν φυσιογνωμικά, ενώ έχουν και κάποιες κοινές συνήθειες και κοινά γούστα. Επίσης, γεννήθηκαν και οι δύο μέσω τεχνητής γονιμοποίησης με το σπέρμα ενός Κολομβιανού δωρητή σπέρματος – χωρίς ωστόσο να ξέρουν ότι ο πατέρας τους ήταν ο ίδιος.

Όταν ένα από τα κορίτσια «ευχαρίστησε» χιουμοριστικά το σπέρμα του άγνωστου Κολομβιανού πατέρα της κατά τη «Γιορτή του Πατέρα», τότε και η άλλη κοπέλα αποκάλυψε πως επίσης είχε γεννηθεί από το σπέρμα ενός Κολομβιανού δωρητή, και λίγους μήνες αργότερα αποφάσισαν να εξακριβώσουν το κατά πόσον τελικά επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο, όπως και τελικά αποδείχθηκε.

Η μητέρα της Νάπι δήλωσε σε τοπικά μέσα ότι είχε επιλέξει τον 19χρονο δωρητή σπέρματος επειδή ήταν όμορφος, ψηλός, γυμνασμένος και με οικολογικές ανησυχίες, ενώ η μητέρα της Στερν-Έλις επιπλέον πείστηκε από την κολομβιανή του καταγωγή και του σκούρο δέρμα του.

Εκεί που διαφωνούν τα δύο κορίτσια, είναι στο αν θα αναζητήσουν τον πατέρα τους. Η Νάπι νιώθει περιέργεια για το πώς μοιάζει, αλλά δεν νιώθει την ανάγκη να τον εντοπίσει, ενώ η Στερν-Έλις ονειρεύεται από μικρή να τον βρει, αν και για την ώρα της αρκεί που έχει την αδελφή της. «Αφότου συνέβη αυτό, οπωσδήποτε θα περιμένω λίγο, γιατί η Έμιλι είναι υπεραρκετή», δηλώνει.

Με το θέμα των εξωσωματικών είχε ασχοληθεί και το περιοδικό Hot Doc στο τεύχος 28, αποκαλύπτοντας πως οι «γκουρού» της εξωσωματικής εμπορεύονται ωάρια γυναικών που σε ρόλο αναπαραγωγικής μηχανής πωλούν ωάρια που κανένας δεν ελέγχει, υποσχόμενοι θαύματα σε μητέρες που αδυνατούν να τεκνοποιήσουν.