Ίσως ο γραμματέας του Ποταμιού να μην συνειδητοποίησε τι είπε για την ανεξαρτητοποίηση του Μπαργιώτα

Σε πρωτοφανείς αποκαλύψεις προχώρησε ο οργανωτικός γραμματέας του Ποταμιού, Παντελής Αβραμίδης, θέλοντας να σχολιάσει την νέα αποχώρηση βουλευτή από το κόμμα. «Μονίμως ζητούσε να πάμε στο ΠΑΣΟΚ ή και στη ΝΔ», ήταν η μία, ενώ η άλλη αφορούσε τη διαρκή απουσία του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα από τις διαδικασίες του Πολίτικου Συμβουλίου. Το ερώτημα που προκύπτει εύλογα είναι γιατί κρατούσαν τόσο καιρό τον κ. Μπαργιώτα στο Ποτάμι;

58861a761dc52417088b4618

«Με όχημα το Ποτάμι κάποιοι θέλουν να πάνε παντού. Άλλοι σε υφυπουργεία άλλοι σε σίγουρες βουλευτικές έδρες. Και δεν έχουν καν το θάρρος να φύγουν σιωπηλοί αλλά στολίζουν την επιλογή τους με ψέματα που μας προσβάλλουν» σχολιάζει αρχικά ο κ. Αβραμίδης και προσθέτει με καυστικό ύφος: 

«Ξέρουμε ότι ο Κώστας Μπαργιώτας, αν και ήταν εκλεγμένο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, δεν συμμετείχε στις συνεδριάσεις του γιατί είχε πολύ δουλειά το ιατρείο. Ξέρουμε ότι τις λίγες φορές που ήταν παρών το μόνο θέμα που έθετε ήταν να πάμε στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Προσοχή: όχι να συνεργασθούμε αλλά να πάμε! Καμία άλλη πρόταση, καμία άλλη έγνοια».

Οι αποκαλύψεις του οργανωτικού γραμματέα του Ποταμιού γι’ αυτήν την ιδιάζουσα πολιτική συνύπαρξη με τον κ. Μπαργιώτα δεν τελειώνουν εδώ, αφού στη συνέχεια ο κ. Αβραμίδης τονίζει πως «κορυφαία στιγμή η κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις 23.11 όπου είπε “κι αν δεν θέλει ο Σταύρος να πάμε στο ΠΑΣΟΚ, να πάμε στην ΝΔ, κάπου να πάμε όμως γιατί θα εξαφανισθούμε”, χαρακτηρίζοντας «γελοιότητες των εθελοντών» την χειμωνιάτικη εξόρμηση για να ενημερώσουμε την κοινωνία για τις λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Η απογοήτευση μου είναι μεγάλη. Για κάποιους από τους ανθρώπους που επιλέξαμε και όχι βέβαια για την προσπάθεια μας». 

Και καταλήγει λέγοντας: «Αυτή συνεχίζεται αμείωτη. Πιστοί σε όσα έχουμε συμφωνήσει θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Ραντεβού λοιπόν τον Μάρτη στην Αθήνα στις εκδηλώσεις μας για τα τρία χρόνια Ποτάμι».

Πάντως, το ερώτημα παραμένει: Τι έκανε τόσο καιρό στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού ένας πολιτικός που δεν πατούσε στο ανώτατο πολιτικό όργανο, το Πολιτικό Συμβούλιο, και ζητούσε εναγωνίως συνεργασία με όσους ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, θεωρεί παλαιό πολιτικό κατεστημένο;

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό