Ιστορικό όνειδος από την Επιτροπή 2021: Παπαδόπουλος και Μαρκεζίνης, ηγέτες του κράτους

Και όμως στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού Ελλάδα 2021, οι δικτάτορες συνταγματάρχες παρουσιάζονται στη λίστα με τους ηγέτες του κράτους από το 2021!
 

NewsRoom 09/02/2020 | 16:14

Το γεγονός έχει εξοργίσει πολλούς χρήστες του Διαδικτύου που αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν οι συνταγματάρχες με τα τανκς τους να θεωρούνται επίσημα ηγέτες του κράτους

Αντί να αναγραφεί το αληθινό και απλό «1967-1974», Δικτατορία στην Ελλάδα-Μαύρη περίοδος, χωρίς αναφορά και φωτογραφίες των πραξικοπηματιών, οι υπεύθυνοι του Ελλάδα 2021 της κ. Αγγελοπούλου, επέλεξαν να τους αναρτήσουν κανονικά με τις φωτογραφίες τους, τον Γ Παπαδόπουλο, τον Μαρκεζινη και άλλους, λες και οφείλουμε να αποτίσουμε κάποιου είδους τιμή στους βιαστές της δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Κι αν κάτω από τη φωτογραφία του Παπαδόπουλου αναγράφεται η λέξη πραξικοπηματίας, κάτω από τη φωτογραφία του Μεταξά δεν αναγράφεται το παραμικρό.  Πρόκειται για μια απαράδεκτη και 'άκρως επικίνδυνη παραποίηση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας που πρέπει να αποκαταστεθεί.

Ο συνάδελφος Δημ. Σούλτας σημειώνει: «Αν θέλουν ακριβή ιστορική αποτύπωση είναι πολύ απλό. Μπορούν να αναφέρουν "1967- 1973 δικτατορία Παπαδόπουλου" και "1973- 1974 δικτατορία Ιωαννίδη". Το ποια ανδρείκελά τους ανέλαβαν θέσεις είναι απολύτως δευτερεύον».