Ιστορικό βίας είχε ο άνδρας που ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη (Video)

Είναι 46 ετών, γνώστης πολεμικών τεχνών, με ιστορικό βίας: πριν από έξι χρόνια είχε μαχαιρώσει μια άλλη -ανήλικη τότε- πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί - Καλλιακμάνης: «Τρείς μήνες που λειτουργεί το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας, έχει αναλάβει πάνω από 110 τέτοιες περιπτώσεις»

20220116 ksylodarmos 2100 e1642361442440 1068x490 1

Ιστορικό βίας είχε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη σύντροφό του, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» – Πριν από 6 χρόνια είχε μαχαιρώσει τη μητέρα του παιδιού του. Πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η 40χρονη γυναίκα παραμένει στη εντατική του Ευαγγελισμού, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο ύποπτος που είχε τραπεί σε φυγή αμέσως μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού, ακόμη αναζητείται από τις αρχές. Καταζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι 46 ετών, γνώστης πολεμικών τεχνών, με ιστορικό βίας: πριν από έξι χρόνια είχε μαχαιρώσει μια άλλη -ανήλικη τότε- πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Το ιστορικό βίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ο άνδρας, γνώστης πολεμικών τεχνών, άρχισε να γρονθοκοπεί την άτυχη γυναίκα, τραυματίζοντάς τη βαριά στο κεφάλι, το πρόσωπο και τον θώρακα. Οι γείτονες του 46χρονου υποστηρίζουν ότι δεν άκουσαν τον καυγά ή την επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος κακοποίησε γυναίκα. Το 2015 στο Άργος φέρεται να είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, χωρίς και πάλι να συλληφθεί καθώς δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Και σε εκείνη την περίπτωση, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού αναζητείται από τις αρχές και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε: «Είναι τρομερό αυτό που γίνεται, υπάρχει μια έξαρση των φαινομένων της ενδοοικογενειακής βίας και της βίας εναντίον των γυναικών – Να σας πω ότι ενδεικτικά, τρείς μήνες που λειτουργεί το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας έχει αναλάβει πάνω από 110 τέτοιες περιπτώσεις».

Δείτε το βίντεο

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…