ΚΤ

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

«Ιστορίες από την κρύπτη»… του Άδωνη Γεωργιάδη

Όταν μικτό κλιμάκιο Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, παρουσία αστυνομικών και εισαγγελέα, κλήθηκαν να ερευνήσουν την καταγγελία για κρυμμένα έγγραφα και τιμολόγια στο κτήριο του ΚΕΕΛΠΝΟ, υπολόγιζαν χωρίς των Άδωνη Γεωργιάδη. Αν τον ρωτούσαν θα τους έλεγε... "σιγά τα έγγραφα": Κάπως έτσι αντιμετώπισε τη μεγάλη αποκάλυψη στο Twitter. 

crypt 1

«Αυτή την φοβερή κρύπτη, ισχυρίζεται στα σοβαρά ότι ανακάλυψαν ο ⁦Κώστας Βαξεβάνης μετά από ανώνυμο μάλιστα τηλεφώνημα στο Κεελπνο…ύστερα από 3 χρόνια έρευνας…πραγματικά δεν ξέρω εάν πρέπει κάποιος να κλάψει ή να γελάσει με το μέγεθος της ανοησίας τους. Σούργελα». Έτσι αντιμετωπίζει την αποκάλυψη εκατοντάδων εγγράφων και τιμολογίων που ήταν κρυμμένα στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο στρατός των τρολ, πέριξ της “ομάδας αλήθειας” της ΝΔ, που τον συνοδεύει σε κάθε του ανάρτηση ή δύσκολη στιγμή αποκαλύψεων γύρω από τ’ όνομά του.

«Σούργελα» και είναι λοιπόν, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, οι αστυνομικοί, ο εισαγγελέας και η εφημερίδα που ερεύνησαν και αποκάλυψαν τα κρυμμένα έγγραφα και τιμολόγια. 

Σίγουρα, αν είχε προλάβει να δώσει outsourcing σε εργολάβους τη δημόσια διοίκηση, όταν ήταν υπουργός μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κυβέρνηση Σαμαρά, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Δυστυχώς, όμως, για τις αμαρτωλές διοικήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ και πολύ συγκεκριμένους πρώην Υπουργούς Υγείας, οι δημόσιοι λειτουργοί έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους. 

Επίσης, είναι λίγο παράξενο που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, παραληρεί -και πάλι- στο Twitter για την ανακάλυψη επίσημων εγγράφων, τα οποία αποκαλεί «ανοησίες» και για τα οποία δε γνωρίζει τίποτα ακόμα. Εκτός και αν γνωρίζει και δε μας το λέει.

Αναρτά μόνο μία από τις -πολλές- φωτογραφίες που δημοσίευσε το Documento, χωρίς να παραθέτει κανένα άλλο στοιχείο και κάνει συντονισμένη πλακίτσα με τα τρολ που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, πιο γρήγορα και από την Άμεση Δράση. Υποβαθμίζει, δε, εκ των προτέρων, κάθε δημόσιο έγγραφο που ανακαλύφθηκε στην κρύπτη του ΚΕΕΛΠΝΟ, ώστε να ενσπείρει αμφιβολίες. Γνωστή πρακτική.

Ακόμα και το ανώνυμο τηλεφώνημα ειρωνεύεται ο κύριος αντιπρόεδρος. Βέβαια, εδώ έχει κατηγορήσει τους προστατευόμενους μάρτυρες του σκανδάλου Novartis ότι είναι συνεργάτες του Τσίπρας, μιας και -όπως ο ίδιος έχει πει- ο πρωθυπουργός προσωπικά ενορχήστρωσε όλη τη «σκευωρία», εκεί θα κολλήσει;

Οι ορίτζιναλ “Iστορίες από την κρύπτη” (το γνωστό κόμικ τρόμου), μπορεί να ήταν το ίδιο τρομακτικές με τον Άδωνη και την παρέα του, αλλά ήταν πολύ λιγότερο αναμενόμενες.

 

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ