Ιστορίες ανθρώπων που παραιτήθηκαν με…. "στιλ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί και μόνο στη λέξη παραίτηση να ξεκινήσεις να ιδρώνεις, αλλά σε κάποιες δουλειές αποτελεί τη μόνη διέξοδό σου. Εκτός βέβαια και εάν κάνεις τα πάντα για να… απολυθείς.

591ee9cc1dc524a7628b4646

Παρακάτω, θα διαβάσετε περιπτώσεις ανθρώπων που αποφάσισαν να παραιτηθούν όχι με τον κλασικό τρόπο αλλά με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο ο καθένας.

Πάμε να τα τους δούμε.

Μέσω διαφήμισης

Το 2014, η αμερικανίδα Gwen Dean βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να πει αντίο στην παλιά της εργασία. Το όνειρό της ήταν να ιδρύσει τη δική της επιχείρηση με μαριονέτες, οπότε επέλεξε να το ανακοινώνει στο αφεντικό της με μάρτυρες εκατομμύρια τηλεθεατές, μέσω ενός διαφημιστικού κλιπ.


Σε χαρτί τουαλέτας

Σύμφωνα με μια χρήστη του Reddit, ο σύζυγός της παραιτήθηκε δίνοντας στον προϊστάμενό του την επιστολή παραίτησης, με τη διαφορά πως το κείμενο ήταν γραμμένο σε ένα κομμάτι χαρτί υγείας. Μάλιστα, για να κάνει σαφές στον εργοδότη του ότι πράγματι επρόκειτο για τέτοιο χαρτί, σχεδίασε και μια τουαλέτα δίπλα στην υπογραφή του.

Παραίτηση μετά μουσικής

Έπειτα από δυο χρόνια σκληρής εργασίας με εξοντωτικά ωράρια, η Marina Shifrin θέλησε να βάλει ένα τέλος και να αποχωρήσει από την εργασίας της με πρωτότυπο τρόπο. Ως video editor, εκμεταλλεύτηκε τις επαγγελματικές της γνώσεις και δημιούργησε ένα βίντεο με το οποίο ανακοίνωνε, μετά μουσικής και χορού, ότι παραιτείται.


Σε αεροπλάνο

Το 2010, ο αεροσυνοδός της Jet Blue, Steven Slater έκανε μια εντυπωσιακή έξοδο από το αεροπλάνο, όταν ανακοίνωσε την παραίτησή του. Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους, μια επιβάτιδα φέρεται να του επιτέθηκε και εκείνος βρήκε ευκαιρία να πει «μέχρι εδώ!». Ο μετέπειτα ήρωας, άρπαξε δυο μπύρες, άνοιξε το διάδρομο έκτακτης εκκένωσης του αεροπλάνου και αποχώρησε θεαματικά.

Στις ειδήσεις

Άφησε τους πάντες άφωνους. Το 2014, η ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Alaskan TV, βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση όταν αποφάσισε να εκστομίσει τη λέξη που ήθελε να πει διακαώς, ώστε να αφοσιωθεί στη νέα της επιχείρηση με κάνναβη: «παραιτούμαι» είπε και πέταξε τα χαρτιά της μακριά, αφήνοντας την άνκορ γούμαν εμβρόντητη να ζητά συγνώμη από τους τηλεθεατές.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…