Ιστορία βγαλμένη από ταινία: Η κολλητή της φίλη ήταν η χαμένη δίδυμη αδερφή της!

«Όταν ήμουν τεσσάρων ή πέντε χρονών, οι γονείς μου με ενημέρωσαν ότι είχα μία αδερφή, τη Ζέφανι, η οποία είχε εξαφανιστεί. Ήταν ζωντανή μόλις τρεις ημέρες όταν απήχθη από το νοσοκομείο «Groote Schuur» στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής το 1997».

295515402 1230864431037766 7740277074731647748 n

Μια συγκλονιστική ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία έλαβε χώρα στη Νότια Αφρική – Ένα νεαρό κορίτσι ανακάλυψε πως η κολλητή της φίλη ήταν στην πραγματικότητα η χαμένη, δίδυμη αδερφή της. Η ιστορία των δύο κοριτσιών έγινε και ντοκιμαντέρ.

Η αδερφή της είχε πέσει θύμα απαγωγής από το μαιευτήριο

Η Κάσιντι Νερς από το Κέιπ Τάουν αφηγήθηκε την συγκλονιστική της ιστορία στο Newsweek, εξηγώντας πως η αδερφή της είχε πέσει θύμα απαγωγής από το μαιευτήριο, όταν ήταν μόλις τριών ημερών και από τότε τα ίχνη της αγνοούνταν.

Η γυναίκα που μεγάλωσε το κοριτσάκι καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για την απαγωγή της Ζέφανι Νερς, την οποία είχε βαφτίσει «Μισέ».

Η Λαβόν Σόλομον υποστήριξε ότι δεν είχε η ίδια απαγάγει την Ζέφανι, αλλά ότι η απαγωγέας ήταν μια γυναίκα ονόματι Σύλβια, η οποία της έφερε το μωρό επί πληρωμή. Η Λαβόν είχε μια αποβολή και από τότε ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα δικό της παιδί.

Όταν η Κάσιντι πήγε Λύκειο, γνώρισε μια κοπέλα που της έμοιαζε τρομερά και άρχισαν να κάνουν παρέα. Μετά από έναν χρόνο, η ταυτότητα της φίλης της αποκαλύφθηκε και τα δυο κορίτσια σοκαρίστηκαν από το γεγονός ότι ήταν στην πραγματικότητα αδελφές.

«Όταν ήμουν τεσσάρων ή πέντε χρονών, οι γονείς μου με ενημέρωσαν ότι είχα μία αδερφή, τη Ζέφανι, η οποία είχε εξαφανιστεί. Ήταν ζωντανή μόλις τρεις ημέρες όταν απήχθη από το νοσοκομείο «Groote Schuur» στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής το 1997».

«Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν εύκολη»

«Στη διάρκεια της παιδικής μου ηλικίας, οι γονείς μου μιλούσαν συνεχώς για την αδελφή μου. Σκέφτονταν αν ήταν ασφαλής και αν την αγαπούσαν αυτοί που την είχαν απαγάγει. Είχα δει ιστορίες στις ειδήσεις για εξαφανισμένα παιδιά που δεν επέστρεφαν ποτέ στο σπίτι τους. Έτσι, όταν ήμουν μικρότερη, πάντα πίστευα ότι της είχε συμβεί το χειρότερο.

Ειλικρινά, η παιδική μου ηλικία δεν ήταν εύκολη. Πράγματα απλά για ένα μικρό παιδί, όπως το να παίζεις με τους φίλους σου ή να παίζεις με τους γείτονές σου, εγώ δεν μπορούσα να το κάνω. Δεν μπορούσα να μείνω έξω μόνη μου για περισσότερο από δέκα λεπτά χωρίς να έρθουν οι γονείς μου να με αναζητήσουν. Κάθε χρόνο κάναμε πάρτι γενεθλίων για τη Ζέφανι, αλλά μόλις πήγα στο Λύκειο άρχισα να τη σκέφτομαι καθημερινά. Δεν ξέρω τι άλλαξε, απλά είχα αυτό το συναίσθημα στην καρδιά μου ότι ίσως ήταν κάπου εδώ κοντά», αφηγήθηκε η Κάσιντι.

Το 2014, μια καθηγήτρια πλησίασε την Κάσιντι και της είπε ότι σε μια άλλη τάξη υπήρχε ένα κορίτσι που της έμοιαζε απίστευτα.

«Τη ρώτησα πόσο χρονών ήταν και μου είπε ότι ήταν 17 ετών, δηλαδή στην ίδια ηλικία που θα ήταν και η αδελφή μου εκείνη την εποχή. Μια μέρα έφυγα από το μάθημα της τεχνολογίας και στο διάδρομο γινόταν χαμός. Όλοι οι μαθητές φώναζαν: «Κοιτάξτε, εκεί είναι τα κορίτσια που μοιάζουν μεταξύ τους!»

Η ιστορία των δύο κοριτσιών έγινε και ντοκιμαντέρ.