Newsroom

Newsroom

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν Παλαιστίνιο

Ένας Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από τα πυρά ισραηλινών στρατιωτών. Το αιματηρό περιστατικό έάβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας σε σημείο…

israilinoi

Ένας Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από τα πυρά ισραηλινών στρατιωτών. Το αιματηρό περιστατικό έάβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας σε σημείο διέλευσης μεταξύ της Ιορδανίας και της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, ο παλαιστίνιος σκοτώθηκε από τα πυρά των στρατιωτών έπειτα από επίθεση στη γέφυρα Άλενμπι.

Σύμφωνα με τον στρατό, ο Παλαιστίνιος δέχτηκε τα πυρά αφού είχε προσπαθήσει να πάρει το όπλο ενός ισραηλινού στρατιώτη.Σύμφωνα με τον στρατό, ο Παλαιστίνιος δέχτηκε τα πυρά αφού είχε προσπαθήσει να πάρει το όπλο ενός ισραηλινού στρατιώτη. «Πριν από λίγη ώρα, ένας Παλαιστίνιος επιχείρησε να πάρει το όπλο ενός ισραηλινού στρατιώτη στη γέφυρα Άλενμπι. Απαντώντας οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ εναντίον του υπόπτου, ο οποίος επλήγη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγές των παλαιστινιακών πηγών ασφαλείας ανέφεραν ότι το θύμα ήταν ο 38χρονος Ραΐντ Ζεϊτέρ από τη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης. Είχε φύγει από τη Δυτική Όχθη το 2011 και δεν επέστρεψε ξανά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που δεν γνωρίζουν πού διέμενε έκτοτε.

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…