Το Ισραήλ χθες φοβήθηκε

Γι' αυτό και η Shireen, νεκρή ενοχλεί ακόμα περισσότερο απ' όσο ενοχλούσε όταν ήταν ζωντανή.

280627945 10160045932303530 449399679509812975 n

Το Ισραήλ επιτέθηκε χθες σε μια νεκρική πομπή. Έβαλε στόχο το ίδιο το φέρετρο και σε μια στιγμή διέλυσε κάθε ηθικό φραγμό του ανθρώπινου πολιτισμού.

Το Ισραήλ χθες φοβήθηκε.

Η -έστω και συγκυριακή- ενοποίηση Μουσουλμάνων και Χριστιανών για να τιμήσουν τη δολοφονημένη Χριστιανή αδελφή τους δημιούργησε τριγμούς σε μια προπαγάνδα δεκαετιών που ταύτιζε τεχνητά ολους τους Παλαιστίνιους με όχι απλώς με το Ισλάμ, αλλά με τον πολιτικό ισλαμισμό. 

Η δολοφονία της Shireen Abu Aqleh προκάλεσε ορατότητα σε αυτό που ήθελαν να κρυφτεί: στους μεγάλους και παραδοσιακους χριστιανικούς παλαιστινιακους πληθυσμούς που ζουν πλαϊ με τους μουσουλμάνους αδελφούς τους, όπως άλλωστε ζούσαν πλαϊ και με τους Εβραίους αδελφούς τους πριν το 1947.

Αυτό είναι που τρόμαξε τόσο τους Ισραηλινούς ώστε να δείξουν το πιο αισχρό τους πρόσωπο. Γι’ αυτό και η Shireen, νεκρή ενοχλεί ακόμα περισσότερο απ’ όσο ενοχλούσε όταν ήταν ζωντανή.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…