Newsroom

Newsroom

Ισραήλ: Απειλές για παραίτηση από τον ακροδεξιό υπουργό Οικονομικών Σμότριχ

Ο Σμότριχ ηγείται του εθνικιστικού Θρησκευτικού Σιονιστικού κόμματος, το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Screenshot 2025 01 19 190739

Με παραίτηση απείλησε εκ νέου ο ακροδεξιός υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ Μπεζαλέλ Σμότριχ, αν το Ισραήλ σταματήσει τον πόλεμο κατά της Χαμάς στη Γάζα.

Προηγήθηκε η παραίτηση του ακροδεξιού υπουργού Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, καθώς και άλλων μελών του εθνικιστικού-θρησκευτικού κόμματος, που διαμαρτύρονται για την αποδοχή από την κυβέρνηση της συμφωνίας εκεχειρίας με τη Χαμάς, η οποία τέθηκε σε ισχύ σήμερα Κυριακή.

Την Κυριακή, ο Μπεζαλέλ Σμότριχ ανέφερε σύμφωνα με τη Jerusalem Post ότι «δυστυχώς ο πρωθυπουργός Νετανιάχου αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως σε μια κακή, καταστροφική συμφωνία. Μια συμφωνία που είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια του Ισραήλ και ανατρέπει πολλά από τα επιτεύγματα του πολέμου».

Ειδήσεις σήμερα:

Καίτη Γκρέυ: Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια

Θεσσαλονίκη: Νεαρός βρίζει και φτύνει αδριάντα ήρωα της ελληνικής επανάστασης (video)

Αιχμηρή ανάρτηση του Κοσμά Μαρινάκη για αποκλεισμό του: «Με 250 χιλιάδες προβολές (και κλειδωμένα σχόλια) ο ΣΚΑΪ μπαίνει στο youtube, το Greekonomics με 700 χιλιάδες όμως όχι» (video)

Δώρα Χρυσικού: Ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη «Γη της Ελιάς» – «Έχω φτάσει στα όρια των αντοχών μου»

Τέμπη: «Υπάρχει συνωμοσία πίσω από το δυστύχημα και σαπίλα που θα αποδείξουμε», λέει συγγενής θύματος (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Αγία Παρασκευή: Μέλος δημοτικής παράταξης προσήχθη επειδή… μιλούσε για το έγκλημα στα Τέμπη

ΤΕΜΠΗ ΣΘΤΑΓΜΑ

Αγία Παρασκευή: Μέλος δημοτικής παράταξης προσήχθη επειδή… μιλούσε για το έγκλημα στα Τέμπη

Καταγγελία για εκδικητική προσαγωγή - Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του αποδοθεί κατηγορία

Μακρόν: «Όχι» σε ειρήνη-παράδοση της Ουκρανίας – Αμφιβολίες για τις προθέσεις του Πούτιν

ap 17120667838207

Μακρόν: «Όχι» σε ειρήνη-παράδοση της Ουκρανίας – Αμφιβολίες για τις προθέσεις του Πούτιν

Εάν επιτραπεί «ειρήνη που είναι παράδοση» αυτό θα ήταν «κακή είδηση για όλους», τονίζει ο…