Newsroom

Newsroom

Ισραήλ: Ανατροπή στην υπόθεση της νεαρής από το ρέιβ πάρτι που θεωρείτο νεκρή

Ανατροπή έχουμε στην υπόθεση της 22χρονης Γερμανίδας υπηκόου που πιστεύεται ότι απήχθη από μαχητές της Χαμάς κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίθεσης της μαχητικής οργάνωσης στο Ισραήλ

sani

Η Σάνι Λουκ έγινε από τα πρόσωπα του πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς καθώς θεωρούνταν ένα από τα θύματα της επιδρομής της ισλαμιστικής οργάνωσης στο μουσικό φεστιβάλ.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα της σε βίντεο που δημοσιεύθηκε η νεαρή κοπέλα είναι ζωντανή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας ενός τραυματισμού στο κεφάλι σε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γαζάς.

Οπως αναφέρει η Bild, η μητέρα της κοπέλας, Ρικάρντα Λουκ, ανέφερε πως έχουν στοιχεία τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι ακόμη ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στη Γάζα.

 

«Εχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι η Σάνι είναι ζωντανή, αλλά έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο. Παρακαλώ την Γερμανική κυβέρνηση να δράσει γρήγορα και να την φέρει πίσω σώα» φέρεται να είπε η μητέρα της η οποία παρακάλεσε δημόσια να σταματήσουν οι μάχες και να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της.

Η Σάνι Λουκ είναι η γυναίκα που άνδρες της Χαμάς έβαλαν αναίσθητη πάνω σε ένα φορτηγάκι, ημίγυμνη, αφήνοντας την αίσθηση πως είναι νεκρή. Αυτό πιθανότατα να μην ισχύει σύμφωνα με την δήλωση της μητέρας της, την οποία ανάρτησε και στα σόσιαλ.

Η 22χρονη Σάνι φέρεται να βρίσκεται σε νοσοκομείο που είναι στα χέρια της Χαμάς στη Γάζα, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η πληροφορία αυτή.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…