Newsroom

Newsroom

Ισπανία: Οίκος ευγηρίας άρπαξε φωτιά – Δέκα νεκροί και πολλοί τραυματίες

Τουλάχιστον 10 οι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον οίκο ευγηρίας κοντά στη Σαραγόσα

firefighters 6689112 1280

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας στην πόλη Βιλαφράνκα ντελ Έμπρο στη βόρεια Ισπανία νωρίς σήμερα, όπως ανακοίνωσε η περιφερειακή κυβέρνηση της Αραγονίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5 π.μ. (τοπική ώρα, 06.00 ώρα Ελλάδας) και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για την κατάσβεσή της, δήλωσε εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση να διευκρινιστεί εάν όλα τα θύματα ήταν άνθρωποι που φιλοξενούνταν στον οίκο ευγηρίας, στον οποίο ζούσαν 82 ηλικιωμένοι.

Ένας άνθρωπος ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αρκετοί άλλοι αντιμετώπιζαν προβλήματα καθώς είχαν επισπεύσει καπνό.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι στο σημείο βρίσκονται πυροσβέστες, που ήρθαν από την περιοχή της Σαραγόσα, μια πόλη που απέχει περίπου 35 χιλιόμετρα, καθώς και ασθενοφόρα και δυνάμεις της αστυνομίας. Η αιτία της πυρκαγιάς είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία ΟΙΕΛΕ: Fund που αγόρασε ιδιωτικά σχολεία απαγορεύει στους εκπαιδευτικούς την ελεύθερη έκφραση στα social media

Αγρίνιο: 54χρονος πέθανε λίγες μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε

Μετρό Θεσσαλονίκης: Το λογότυπο ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα του… «πάρτι για εργολάβους»

Ή ο καιρός τρελάθηκε ή εμείς: Έρχεται η κακοκαιρία «νυφίτσα» με καταιγίδες και χιόνια σε 9 περιοχές

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Μαρία Καρυστιανού: Σοβαρές καταγγελίες από τον νομικό της εκπρόσωπο – «Αρνούνται να της δώσουν τους ιατροδικαστικούς φακέλους για τα Τέμπη»

tempi karistinou 1024x682 1

Μαρία Καρυστιανού: Σοβαρές καταγγελίες από τον νομικό της εκπρόσωπο – «Αρνούνται να της δώσουν τους ιατροδικαστικούς φακέλους για τα Τέμπη»

Σοβαρές αποκαλύψεις από τον εκπρόσωπο της Μαρίας Καρυστιανού

Ντόναλντ Τραμπ: Ο ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε το διάταγμα που στερεί την υπηκοότητα από τα παιδιά μεταναστών

AP24295721917787

Ντόναλντ Τραμπ: Ο ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε το διάταγμα που στερεί την υπηκοότητα από τα παιδιά μεταναστών

«Πρόκειται για μια κατάφωρα αντισυνταγματική εντολή», ανέφερε ο δικαστής

Πες το ψέματα: Ζήτησαν συγγνώμη οι οργανωτές της παράστασης – Ολόκληρη η ανακοίνωση τους

Καταγραφή 43

Πες το ψέματα: Ζήτησαν συγγνώμη οι οργανωτές της παράστασης – Ολόκληρη η ανακοίνωση τους

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση οι κωμικοί που οργάνωσαν την παράσταση θέλησαν να ζητήσουν συγγνώμη για…