Ισως την Τρίτη, η συμφωνία κυβέρνησης – τρόικας για τις αμυντικές βιομηχανίες

[…]

troika 5

Κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ότι ίσως την Τρίτη να υπάρξει συμφωνία για τις αμυντικές βιομηχανίες.

Η ελληνική πλευρά με την… αναδιάρθρωση των ΕΑΣ στέλνει στην ανεργία εργαζόμενους και τους ανταλλάσει με την έγκριση της δόσης του 1 δισ. ευρώ που εξαρτάται από – καταρχάς στο euroworking group και στη συνέχεια στο Eurogroup».

Σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς τη θέση ότι η κυβέρνηση θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με την τρόικα αλλά δεν θα συμφωνήσει σε ό,τι κι αν φέρει αυτή διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος από τις τις 4:30 το απόγευμα και έως τις 6 μμ είχε νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών. Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί για το καλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ νωρίτερα τη Δευτέρα είχε ανακοινωθεί νέο ραντεβού για αργά το βράδυ της Δευτέρας για το θέμα των πλειστηριασμών μεταξύ των εκπροσώπων της τρόικας και της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης, αυτό τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.  

Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Ανάπτυξης, πάντως, «η όποια νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος θα γίνει με την ανοχή της τρόικας».

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…