Ισόπαλοι ΠΑΣ και Παναθηναϊκός στο χωράφι των Ιωαννίνων

Σε ένα γήπεδο που αντί να επέμβει …εισαγγελέας και να του βάλει λουκέτο, παίζονται ακόμα ποδοσφαιρικοί αγώνες, οι ήρωες ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναθηναϊκού κατάφεραν αρχικά να βγουν ζωντανοί. Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1-1.

58962ec81dc524dc0f8b4baf

Στο χωράφι των Ζωσιμάδων, το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει αιτία για να κοπεί η μπάλα σε κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που έχουν το θάρρος να αγωνίζονται εκεί, ο τοπικός ΠΑΣ Γιάννενα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Κόντε στο 31ο λεπτό, όταν ο Κούτρης σούταρε από μακριά και ο Ισπανός που όπως έδειξε το ριπλέι βρισκόταν σε θέση οφσάιντ έβαλε το κεφάλι του και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννενα οπισθοχώρησε καθώς ο Παναθηναϊκός μπήκε σαφώς πιο επιθετικά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56ο λεπτό όταν μετά από φάση διαρκείας ο Μπεργκ έστειλε τελικά τη μπάλα στα δίχτυα. Οι πράσινοι επέμειναν και πίεζαν για το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. 

Βέβαια το σκορ και το θέαμα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν αναγκασμένοι να αντιμετωπίζουν τις παγίδες που έχουν στηθεί εδώ και χρόνια στον βούρκο που αποκαλείται αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες και βάζει σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…