Newsroom

Newsroom

Ισοπαλία χωρίς γκολ για ΠΑΟΚ και Άρη

Το ντέρμπι της Τούμπας δεν ανέδειξε νικητή, με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να φέρνουν λευκή ισοπαλία 0-0.

aris paok 234543

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά οι παίκτες του υστέρησαν στο κομμάτι της δημιουργίας και ο Άρης έφυγε δίκαια με το βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα.

Σε ένα ματς με ένταση και ρυθμό, αλλά χωρίς χωρίς κάποια μεγάλη φάση μέχρι το 25’ ΠΑΟΚ και Αρης έμειναν στο… μηδέν (0-0) στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Θεσσαλονίκη

Υποψία φάσης δημιουργήθηκε στο συγκεκριμένο λεπτό σε σουτ του Σαμάτα που κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων.

O Αρης είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και περιόρισε τα επιθετικά ατού του αντιπάλου του.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 35’. Ο Τάισον σέντραρε, ο Εκόνγκ κέρδισε την κεφαλιά με τον Κουέστα να αποσοβεί με δυσκολία τον κίνδυνο.

Οι κίτρινοι απάντησαν στο 43’. Ο Ρουπ έκανε την σέντρα, ο Ντακουρέ πήρε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δικέφαλος βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Τάισον πάσαρε στον Ζίβκοβιτς, αυτός σούταρε χαμηλά με τον Κουέστα να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Στο 62’ ο Τάισον εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στο 84’ ο Δικέφαλος σκόραρε με τον Ντεσπότοφ, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Τόμας ήταν οφσάιντ.

Ο Τ. Παπαπέτρου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βιεϊρίνια, Κουλιεράκη, Μουργκ, Κετζιόρα, Ντακουρέ, Μοντόγια, Κουέστα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72’ Κετζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (65’ Ντεσπόντοφ), Τάισον (90’ Μουργκ), Σαμάτα (72’ Τόμας).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάζιο, Ντουκουρέ (68’ Βέλεθ), Βερστράτε (92’ Πάρδο), Ρουπ (67’ Σουλεϊμάνοφ), Κάρλσον (92’ Χριστοδουλόπουλος), Μενέντες (68’ Ζαμόρα), Μορόν.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…