Newsroom

Newsroom

"Ισλαμικά κτήνη" για πρώην υπουργό της ΝΔ όλοι οι Μουσουλμάνοι

Τι κι αν έχει πτυχίο μέχρι κι απ' το Χάρβαρντ, οι γνώσεις του πρώην υπουργού της ΝΔ και εκλεγμένο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2004, Ανδρέα Ανδριανόπουλου, δεν τον βοήθησαν να ξεφύγει από τη παγίδα του ρατσισμού. Χρησιμοποιώντας το παραλογικό δόγμα «ο αστυνομικός είναι μπουζούκι», χαρακτηρίζει όλους τους μουσουλμάνους ισλαμικά κτήνη, με αφορμή την επίθεση στη Βαρκελώνη.

5996d8031dc5249a6c8b4aaa

«Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Αθήνα και Συγκριτική Πολιτειολογία, Ανάπτυξη και Διεθνείς Σχέσεις στα Πανεπιστήμια Κεντ και Κέμπριτζ της Αγγλίας και Όσλο της Νορβηγίας. Είναι διπλωματούχος του ειδικού τμήματος Ηγεσίας και Διοίκησης της Σχολής Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ ενώ είναι και κάτοχος δύο επίτιμων διδακτορικών διπλωμάτων» αναγράφεται στο βιογραφικό του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως δεν είναι απαραίτητο η αριστεία να συμβαδίζει με τη λογική.

«Τα ισλαμικά κτήνη εκτέλεσαν κι άλλους αθώους στη Βαρκελώνη» σημειώνει και προσθέτει: «Προσέξτε, μήπως δεν υποδεχθείτε με τιμές μερικές ακόμη 100δες μουσουλμάνους».

Δείτε την ανάρτηση:

Πρόκειται για μια βλακώδης γενίκευση από τον περισπούδαστο υπέρμαχο του νεοφιλελευθερισμού, ο οποίος είχε εκπέσει από βουλευτής το 2006 λόγω παραβίασης των διατάξεων περί ασυμβίβαστου (γιατί εργαζόταν παράλληλα και ως επικεφαλής ομάδας διεθνών ειδικών συμβουλεύοντας την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε θέματα Ανταγωνισμού και Απελευθέρωσης των Αγορών).

Τα σχόλιά του προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter, όμως εκείνος όχι μόνο δεν αναθεώρησε αλλά επέμενε κιόλας. 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…