Ισημερινός-Ονδούρα 2-1

Ο Ισημερινός βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ονδούρα, ωστόσο αντέδρασε άμεσα και εν συνεχεία με δεύτερο γκολ στο δεύτερο…

ecuador

Ο Ισημερινός βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ονδούρα, ωστόσο αντέδρασε άμεσα και εν συνεχεία με δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 2-1 και έπιασε την Ελβετία στους 3 βαθμούς στον 5ο όμιλο.

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο ότι θα παρακολουθούσαμε ένα σκληρό, αλλά γρήγορο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ, όπως και έγινε. Η Ονδούρα κατέβηκε για να δώσει “μάχη” με την τακτική, “χτυπάτε στο ψαχνό” και η αλήθεια είναι ότι πολλά από τα μαρκαρίσματα των παικτών του Λουίς Φερνάντο Σουάρες ήταν πάρα πού σκληρά. Με τον Τσαμπουκά λοιπόν η Ονδούρα, βρήκε χώρους, κυκλοφόρησε την μπάλα και πάτησε την περιοχή του Ισημερινού αρκετές φορές, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ με τον Κόστλι στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η αντίδραση ήταν άμεση ωστόσο, καθώς ο Ισημερινός με κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με σκόρερ τον Ένερ Βαλένσια (είχε σκοράρει και κόντρα στην Ελβετία) στο 34ο λεπτό. Τα λεπτά κύλησαν και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη αλλαγή στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ισημερινός έψαξε ένα δεύτερο τέρμα, με την Ονδούρα να προσπαθεί να απειλήσει με μακρινές μπαλιές στην αντεπίθεση. Ο Ένερ Βαλένσια και πάλι έδωσε τη λύση για την ομάδα του βρίσκοντας εκ νέου δίχτυα στο 65′.

Το υπόλοιπο του αγώνα πέρασε με την Ονδούρα να προσπαθεί -κυρίως ανορθόδοξα- να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και τους παίκτες του Ισημερινού να ξοδεύουν με κάθε ευκαιρία χρόνο προκειμένου να διαφυλάξουν το προβάδισμα.

Το τελικό σφύριγμα του Αυστραλού διαιτητή, Μπεν Γουίλιαμς, βρήκε τον Ισημερινό να πανηγυρίζει τη νίκη που τον φέρνει στη 2η θέση του 5ου ομίλου, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την Ελβετία, αλλά καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Πηγή: contra.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…