Ισχυρή έκρηξη σε εμπορικό κέντρο στη Νιγηρία- Φόβοι για πολλά θύματα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο, συγκλονίζοντας περιοχή της Αμπούτζα στη Νιγηρία. ύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκφράζονται φόβοι για πολλούς…

nig

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο, συγκλονίζοντας περιοχή της Αμπούτζα στη Νιγηρία. ύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκφράζονται φόβοι για πολλούς νεκρούς, χωρίς ωστόσο να είναι σαφής ο αριθμός των θυμάτων και των τραυματιών.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι πιθανό πίσω από την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο Εμάντ Πλάζα να βρίσκεται η εξτρεμιστική οργάνωση της Μπόκο Χαράμ. Στο σημείο έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία, ενώ σύμφωνα με αναφορές 11 αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στη γύρω περιοχή καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Στο μεταξύ, οι άνδρες των τοπικών αρχών ερευνούν ακόμα για τυχόν παγιδευμένους, ενώ οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στα πλησιέστερα νοσοκομεία. Πρόκειται για την τρίτη φονική έκρηξη στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ πίσω από τις δύο προηγούμενες την ευθύνη ανέλαβε η Μπόκο Χαράμ.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…