Newsroom

Newsroom

Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι στη Φθιώτιδα

Προβλήματα προκάλεσε στη Λαμία ισχυρή καταιγίδα λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Μάλιστα στη βόρεια πλευρά τη πόλης για λίγα…

2081651 532 355

Προβλήματα προκάλεσε στη Λαμία ισχυρή καταιγίδα λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Μάλιστα στη βόρεια πλευρά τη πόλης για λίγα λεπτά έπεσε και χαλάζι.

Όπως αναφέρει το Lamiareport, σε πολλά σημεία της Λαμίας το νερό είχε φτάσει στο ύψος των πεζοδρομίων, ενώ αρκετές κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων, κυρίως από την περιοχή των Γαλανέικων.

Την ώρα της καταιγίδας ένα αυτοκίνητο τούμπαρε στο 8ο χλμ Λαμίας – Καρπενησίου, στο ύψος του «ΑΡΙΩΝ» και ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Λίγη ώρα αργότερα ένας ακόμη οδηγός έχασε τον έλεγχο στο δρόμο προς Μπράλο και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός οδοστρώματος. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Ισχυρές καταιγίδες κατά τόπους με χαλαζόπτωση σημειώθηκαν και σε πολλές άλλες περιοχές της Φθιώτιδας, όπως προς τη Μακρακώμη και την περιοχή του Δομοκού.

Ισχυρή χαλαζόπτωση και στην περιοχή της Λοκρίδας, προς Αταλάντη και Μαρτίνο, ενώ μπουρίνια σάρωσαν και όλες τις ακτές του πετάλου του Μαλιακού, από την Αρκίτσα, τις Λιβανάτες και τα Καμένα Βούρλα, μέχρι τη Στυλίδα, τις Ράχες και τη Γλύφα.

Ακόμη δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, αλλά είναι βέβαιο ότι από το χαλάζι θα έχουν υποστεί ζημιές οι καλλιέργειες, οι οποίες θα φανούν την επόμενη ημέρα.

Μέσα σε όλα αυτά αξίζει να σημειώσουμε ότι μεθαύριο, Τρίτη και Τετάρτη, θα έχουμε τον πρώτο μίνι καύσωνα του φετινού καλοκαιριού, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…