Ηράκλειο Κρήτης: 14χρονος κάνει ηλεκτροσόκ στα αδέσποτα!

Από μια 14χρονη μαθήτρια το σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» Ηρακλείου πληροφορήθηκε πως ένα αδέσποτο σκυλάκι που ζει στο χωριό Άγιος Μύρωνας…

agiosmyronasskylitsa

Από μια 14χρονη μαθήτρια το σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» Ηρακλείου πληροφορήθηκε πως ένα αδέσποτο σκυλάκι που ζει στο χωριό Άγιος Μύρωνας έχει πέσει θύμα ενός 14χρονού αγοριού, το οποίο συνηθίζει να κάνει ηλεκτροσόκ στα αδέσποτα! Ο 14χρονος – όπως τους είπε το κορίτσι – κουβαλάει μαζί του μια μπαταρία με δύο καλώδια και με αυτή κακοποιεί τα ζώα, κυρίως τα κουτάβια, ενώ συνηθίσει να τους σπάει και τα πόδια!

Οι εθελοντές της «Ζωόφιλης Δράσης», που πήγαν στο χωριό, μίλησαν και με άλλα παιδιά της περιοχής, τα οποία τους είπαν ακριβώς τα ίδια για την εγκληματική συμπεριφορά του 14χρονου. Έτσι οι φιλόζωοι απευθύνθηκαν στον παππού του αγοριού.

Όμως ο ηλικιωμένος άνδρας μόνο προθυμία για να συνετίσει τον εγγονό του δεν έδειξε. Αντιδρώντας στις αυστηρές παρατηρήσεις, που του έκαναν οι φιλόζωοι, είπε μεταξύ άλλων: «Ε, δεν θα μας βάλετε και φυλακή» εξήγησε στο www.zoosos.gr η Καλλιόπη Μαραβελάκη εκ μέρους του σωματείου.

Είναι βέβαιο ότι για να αντιδρά έτσι έτσι να παιδί 14 ετών σημαίνει ότι το οικογενειακό του περιβάλλον το έχει οδηγήσει σε αυτές τις πράξεις και η αντίδραση του παππού του δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνείας.

Ο Κώστας Βασιλάκης εθελοντής της «Ζωόφιλης Δράσης» πήγε μαζί με μέλη του συλλόγου στον Άγιο Μύρωνα στις 20 Σεπτεμβρίου και αφού αναζήτησαν το αδέσποτο, που η μικρή Μαρία τους είχε πει ότι ζει χτυπημένο από όχημα, το βρήκαν γρήγορα με τη βοήθεια των παιδιών του χωριού.

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική του Γιώργου Παρασύρη, αφού το πίσω αριστερό πόδι της είχε εξαρθρωθεί. Πλέον τρέφεται με ειδική τροφή για να πάρει το απαραίτητο βάρος, αποπαρασιτώθηκε και θα δοθεί για υιοθεσία σ’ εκείνους που θα την αγαπούν και θα την προσέχουν.

Πηγή: zoosos.gr

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Ένα νέο ηχητικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει το «μπάχαλο» που επικρατούσε κατά…