Ιπτάμενο φέρετρο με ρωγμές και πτέρυγες έτοιμες να αποκολληθούν το εκπαιδευτικό αεροσκαφος που συνετρίβει στη Καλαμάτα

Εγκυρες πηγές μιλώντας στο documentonews.gr αποκάλυψαν ότι η αιτία της συντριβής του εκπαιδευτικού αεροσκάφους ήταν η αιφνιδιαστική αποκόλληση της πτέρυγάς του , μέρος της οποίας χτύπησε στην συνέχεια το ουραίο πτερύγιο με αποτέλεσμα την ακαριαία πτώση του.

GEA

«Ιπτάμενο φέρετρο» με ρωγμές και πτέρυγες έτοιμες να αποκολληθούν,  σε γνώση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων , χαρακτηρίζεται από υψηλόβαθμα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας το εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ2 που συνετρίβει πριν από μερικές ημέρες στην Καλαμάτα με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του χειριστή Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα μπροστά στα έντρομα μάτια των δύο παιδιών του και της συζύγου του.

Εγκυρες πηγές μιλώντας στο documentonews.gr αποκάλυψαν ότι η αιτία της συντριβής του εκπαιδευτικού αεροσκάφους ήταν η αιφνιδιαστική αποκόλληση της πτέρυγάς του , μέρος της οποίας χτύπησε στην συνέχεια το ουραίο πτερύγιο με αποτέλεσμα την ακαριαία πτώση του.

Καταγγέλλουν μάλιστα ότι η αποκόλληση της πτέρυγας προήλθε από ρωγμή σε νευραλγικό σημείο του αεροσκάφους η οποία όμως δεν εντοπίστηκε διά γυμνού οφθαλμού από τους τεχνικούς . Όπως αναφέρουν, ο έλεγχος των τμημάτων του εκπαιδευτικού αεροσκάφους λόγω παλαιότητας έπρεπε να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ πράγμα που ουδέποτε έγινε. Εκεί – όπως αναφέρουν – μέσω ειδικών μηχανημάτων θα είχαν εντοπίσει το πρόβλημα και θα το είχαν διορθώσει πριν αυτό προκαλέσει το δυστύχημα.

Γιατί όμως δεν συνέβη αυτός ο έλεγχος;

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο documentonews.gr τα συγκεκριμένα αεροσκάφη τέσσερα τον αριθμό που επιχειρούσαν ως εκπαιδευτικά , λόγω παλαιότητας είχαν αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη τους… Μάλιστα υπήρχε εντολή αυτά να αποσυρθούν τον περασμένο Οκτώβρη αλλά η διαδικασία της απόσυρσης αναβλήθηκε επειδή είχε μείνει πίσω σε ώρες εκπαίδευσης κάποιος πιλότος.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι ο θάνατος του άτυχου Επισμηναγού έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των δύο ανήλικων παιδιών του , ένα εκ των οποίων μάλιστα του μιλούσε στον ασύρματο!

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καταγγέλλουν επίσης  στο documentonews.gr την προκλητική συμπεριφορά της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας απέναντι στους πιλότους που χάνονται άδικα και τονίζουν ότι οι αρμόδιοι προκειμένου να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες των υπευθύνων,  χαρακτηρίζουν μετά θάνατον ως ήρωες τους άτυχους πιλότους επιχειρώντας έτσι να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.-

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…