Newsroom

Newsroom

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και 11 τραυματίες από πυροβολισμούς στη Φιλαδέλφεια

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) σε πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε έναν πολυσύχναστο…

SVVAIKOBRRCEDPPHJS5EAOP32I

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) σε πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στη Φιλαδέλφεια, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Δεκατέσσερα άτομα, από όσα γνωρίζουμε, χτυπήθηκαν από πυροβολισμούς και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία», είπε ο επιθεωρητής Ντ. Φ. Πέις σε δημοσιογράφους.

«Τρεις από αυτούς τους ανθρώπους, δύο άνδρες και μία γυναίκα, διαπιστώθηκαν νεκροί με το που έφτασαν σε νοσοκομεία, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς», πρόσθεσε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την  «The Philadephia Inquirer», αστυνομικοί έτρεξαν προς την κατεύθυνση που άκουσαν καταιγισμό σφαιρών και ένας αξιωματικός πυροβόλησε εναντίον ενός από τους δράστες, ενώ το άτομο αυτό εξακολουθούσε να πυροβολεί, όπως δήλωσε ο επιθεωρητής, Ντ. Φ. Πέις. Δεν ήταν σαφές αν ο αστυνομικός τραυμάτισε τον δράστη, πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

Ο ένας από τους δράστες έριξε το όπλο του, με την τοπική Αστυνομία να επιβεβαιώνει ότι 14 άνθρωποι είχαν τραυματιστεί, τρεις εκ των οποίων θανάσιμα. Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλεξε δύο ημιαυτόματα πιστόλια από τον τόπο των πυροβολισμών, δήλωσε ο Ντ. Φ. Πέις, ο οποίος συμπλήρωσε: «Εκατοντάδες άτομα διασκέδαζαν στη South Street, όπως κάνουν κάθε Σαββατοκύριακο, όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί».

Η έρευνα συνεχίζεται και ο Ντ. Φ. Πέις δήλωσε ότι οι Αρχές πρέπει να περιμένουν ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω επιχειρήσεων που ήταν κλειστές την ώρα των πυροβολισμών.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…