Newsroom

Newsroom

ΗΠΑ: Ο Τραμπ κάνει αγορές μαμούθ τηλεοπτικών διαφημίσεων για την επανεκλογή του

Σε ζήτημα πολιτικής επιβίωσης έχει εξελιχθεί η προεκλογική εκστρατεία των Ρεπουμπλικανών

AP 20187026378453 0

H προεκλογική εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ κάποτε μιλούσε για επέκταση της επιρροής της σε αμερικανικές Πολιτείες στις οποίες κυριαρχούσαν οι Δημοκρατικοί, όπως, η Μινεσότα, η Νεβάδα, το Νέο Μεξικό και το Νιου Χάμσαϊρ.

Σήμερα, η νίκη των Ρεπουμπλικάνων τουλάχιστον σε μερικές από τις Πολιτείες αυτές, έχει εξελιχθεί σε ζήτημα πολιτικής επιβίωσης, σχολιάζει το POLITICO.

Πολιτείες, τις οποίες υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ έλεγαν πως μπορούν να έχουν την πολυτέλεια να κυνηγήσουν, δεν θεωρούνται πλέον περαιτέρω ενίσχυση του απολογισμού ψήφων του Αμερικανού προέδρου, αλλά απαραίτητες για να παραμείνει στην επιφάνεια, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές που βρίσκονται κοντά ή εμπλέκονται στην εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ.

Το πιο ενδεικτικό σημάδι της αμυντικής στάσης που τηρεί η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ είναι οι πρόσφατες αγορές μαμούθ τηλεοπτικών διαφημίσεων, καθώς ξοδεύονται μεγάλα ποσά με στόχο τη διατήρηση Πολιτειών στις οποίες ο Τραμπ είχε κερδίσει το 2016.

Η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ υποστηρίζει επίσης, ότι ο Τζο Μπάιντεν, υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, αντιμετωπίζει έλλειψη ενθουσιασμού μεταξύ των οπαδών του.

Επίσης, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι ο πρόεδρος Τραμπ βρίσκεται σε παναμερικανικό επίπεδο πίσω από τον Μπάιντεν, είναι περισσότερο αντιμετωπίσιμα στις κρίσιμες Πολιτείες, σύμφωνα με την άποψη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, καθώς τα δικά της δεδομένα, δεν συμφωνούν με αυτά των εσωτερικών δημοσκοπήσεων των Ρεπουμπλικάνων.

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…