Newsroom

Newsroom

ΗΠΑ: Ο Τράβις Σκοτ αρνείται κάθε ευθύνη για ότι συνέβη στο φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας

Ένα μήνα μετά την τραγωδία  που εκτυλίχθηκε στο φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας, ο ράπερ Τράβις Σκοτ  σπάει τη σιωπή του και αρνείται κάθε ευθύνη για ότι συνέβη. Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα που οδήγησαν στο φονικό ποδοπάτημα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

AP 2

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το ματωμένο φεστιβάλ της 5ης Νοεμβρίου, όπου 10 άνθρωποι –ανάμεσά τους και ένας 9χρονος, «ποδοπατήθηκαν», ο ράπερ ισχυρίζεται ότι δεν άκουσε τις κραυγές του κοινού του στο Χιούστον για βοήθεια. «Απλώς δεν το άκουσα αυτό», είπε ο 30χρονος ράπερ σε συνέντευξή του με τον Charlamagne Tha God στο «The Breakfast Club». 

 

Ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για τους θανάτους μέχρι και «λίγα λεπτά πριν από τη συνέντευξη Τύπου» που πραγματοποιήθηκε από την τοπική αστυνομία. «Μόλις λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη Τύπου έμαθα τι ακριβώς συνέβη. Ακόμα και μετά το σόου, απλά ακούς πράγματα», είπε. «Αλλά δεν ήξερα τις ακριβείς λεπτομέρειες μόνο λίγα λεπτά πριν από τη συνέντευξη Τύπου».

 

Όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Charlamagne, τον ρώτησε αν έκανε ό,τι μπορούσε, ο Τράβις Σκοτ φαίνεται να λυγίζει και να παλεύει να μιλήσει:  «Ό,τι σωματικά [θα μπορούσα να έκανα], σίγουρα, ναι», προσθέτοντας ότι είναι «100%» σίγουρος ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει.

Ο γνωστός ράπερ διέκοψε το σόου δύο φορές, μία για να καλέσει τους άνδρες ασφαλείας να βοηθήσουν έναν θαυμαστή του που είχε λιποθυμήσει, όμως σημείωσε πως ο θόρυβος στη σκηνή και τα πυροτεχνήματα καθιστούσαν δύσκολο για εκείνον να καταλάβει καλύτερα τι συνέβαινε.

«Θέλεις να βεβαιωθείς ότι οι θαυμαστές θα λάβουν την προσοχή που χρειάζονται. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούσα να δω κάτι τέτοιο, αυτό έκανα. Διέκοψα τη συναυλία καμιά δυο φορές προκειμένου να βεβαιωθώ ότι όλοι ήταν καλά…Απλά δεν το άκουσα αυτό».

«Μπορείς μονάχα να βοηθήσεις με ό,τι μπορείς να δεις και ό,τι σου πουν, όποτε σου λένε να σταματήσεις, σταματάς», υπογράμμισε.

Δικηγόροι που εκπροσωπούν περισσότερους από 200 ανθρώπους, οι οποίοι τραυματίστηκαν από το πλήθος των 50.000 ανθρώπων έχουν καταθέσει πάνω από 90 μηνύσεις σε βάρος του Σκοτ και των διοργανωτών της συναυλίας, της Live Nation Entertainment Inc.

Οι δικηγόροι του Σκοτ, από την πλευρά τους, έχουν καταθέσει έγγραφα με τα οποία αρνούνται τη νομική ευθύνη για τους θανάτους και τους τραυματισμούς.

«Οι θαυμαστές έρχονται στο σόου για να ζήσουν μια όμορφη εμπειρία και έχω μια ευθύνη για να ανακαλύψω τι συνέβη εκεί. Έχω μια ευθύνη για να βρω τη λύση», είπε ο Σκοτ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο 30χρονος μουσικός προέτρεψε τους θαυμαστές του να «ξεσπάσουν» και να κάνουν «τη γη να σειστεί», όμως, όπως τόνισε, το μόνο που ήθελε ήταν να τους κάνει να διασκεδάσουν.

«Αυτή η νύχτα ήταν σαν ένα κανονικό σόου… ο κόσμος δεν εμφανίστηκε εκεί απλά για να κάνει κακό. Ο κόσμος εμφανίστηκε εκεί για να περάσει καλά και τότε κάτι το ατυχές συνέβη»

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…