Newsroom

Newsroom

ΗΠΑ: Ιερόδουλη νάρκωνε και σκότωνε πελάτες της – Θύμα της διάσημος σεφ

Η 43χρονη χορήγησε πολλές φορές ναρκωτικές ουσίες με φαιντανύλη στα θύματά της - Μεταξύ των θυμάτων και ο γνωστός σεφ Andrea Zamperoni του δημοφιλούς εστιατορίου Cipriani Dolci - Δικαστής: «Η σοβαρότητα των πράξεών σου δεν μπορεί να μετριαστεί από όσα βίωσες μεγαλώνοντας».

angelina barini zamperoni 2

Κουίνς της Νέας Υόρκης: Σε 30 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η 43χρονη Angelina Barini η οποία εργαζόταν ως ιερόδουλη, καθώς κρίθηκε ένοχη για τον θάνατο τεσσάρων πελατών της. Μεταξύ αυτών και ο γνωστός σεφ Andrea Zamperoni του δημοφιλούς εστιατορίου Cipriani Dolci, που πέθανε το 2019.

Πριν μερικούς μήνες, τον περασμένο Αύγουστο συγκεκριμένα, η 43χρονη Angelina Barini είχε ομολογήσει τις πράξεις της, αφού παραδέχθηκε ότι χορήγησε φαιντανύλη σε αρκετούς πελάτες της, για να τους ληστέψει. Μάλιστα, ομολόγησε ότι είχε δώσει το “χάπι του βιασμού” στον σεφ Zamperoni. Ωστόσο, τέσσερις εκ των θυμάτων της, έχασαν τη ζωή τους από υπερβολική δόση.
 
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 43χρονη χορήγησε πολλές φορές ναρκωτικές ουσίες με φαιντανύλη στα θύματά της το καλοκαίρι του 2019, προκειμένου να τους ληστεύει.

Ωστόσο, είχε μοιραία κατάληξη σε τρεις περιπτώσεις πελατών, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2019.

Σε ό,τι αφορά τον σεφ Zamperoni, η Barini φέρεται να του χορήγησε επιπλέον το «χάπι του βιασμού» πριν εκείνος χάσει τη ζωή του σε ξενοδοχείο στις 18 Αυγούστου.

«Σοκαριστικά εγκλήματα»

Κατά την ανακοίνωση της ποινής της 43χρονης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, ο δικαστής τόνισε ότι τα «σοκαριστικά εγκλήματα» που έκανε αυτή η «αδίστακτη» -όπως την χαρακτήρισε- γυναίκα, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά και δεν δικαιολογούνται από το γεγονός ότι μεγάλωσε σε προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και τον εθισμό της ίδιας στα ναρκωτικά.

«Η σοβαρότητα των πράξεών σου δεν μπορεί να μετριαστεί από όσα βίωσες μεγαλώνοντας», είπε χαρακτηριστικά.

Πριν την ανακοίνωση της ποινής, η ξαδέλφη ενός από τα θύματα είπε ότι δεν αισθάνεται την παραμικρή συμπόνια για την Angelina Barini.

«Κατανοώ ότι το παρελθόν της ήταν δύσκολο. Το ίδιο και το δικό μου. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Σκότωσε τέσσερα άτομα. Της αξίζει αυτό που παθαίνει», δήλωσε.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη