Newsroom

Newsroom

ΗΠΑ: Γυναίκα αιματοκύλησε το Μέριλαντ -Τέσσερις νεκροί, αρκετοί τραυματίες (video)

Tέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι το αποτέλεσμα της ένοπλης εισβολής γυναίκας σε αποθήκη διανομής φαρμάκων στο Πέριμαν του Μέριλαντ των ΗΠΑ, σε απόσταση περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Ουάσιγκτον.

5ba3dbf91dc52476688b4568

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί» σε μια αποθήκη στην κομητεία Χάρφορντ, δήλωσε ο σερίφης Τζέφρεϊ Γκάλερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο σερίφης ανακοίνωσε αργότερα ότι η δράστιδα, υπέκυψε στα τραύματα της στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί.

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), αφού αντήχησαν πυροβολισμοί από την αποθήκη του κέντρου διανομής της εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων Rite Aid.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ύποπτη χρησιμοποίησε ένα όπλο και ο σερίφης Γκάχλερ ανέφερε ότι κανείς από τους αστυνομικούς δεν πυροβόλησε.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τη συνδρομή πρακτόρων της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της ομοσπονδιακής αρχής όπλων και εκρηκτικών, σύμφωνα με τις αρχές.

Μια πηγή από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι αξιωματούχοι πιστεύουν πως η ύποπτη είχε επαγγελματικές διαφορές με την εταιρεία.

Στο κέντρο Rite Aid εργάζονται περίπου 1000 υπάλληλοι, όπως έγινε γνωστό από τους τον εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας Πιτ Στρέλα.


Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…