ΗΠΑ: Δάσκαλος μουσικής έδενε και βίαζε ανήλικες μαθήτριες

Οργή έχουν προκαλέσει στην αμερικανική κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις για τον 32χρονο δάσκαλο μουσικής και διευθυντή της ορχήστρας σχολείου, Jeffery…

jeffery lance gainous

Οργή έχουν προκαλέσει στην αμερικανική κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις για τον 32χρονο δάσκαλο μουσικής και διευθυντή της ορχήστρας σχολείου, Jeffery Lance Gainous, από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε τουλάχιστον οκτώ μαθήτριες, ηλικίας από 14 έως 18 ετών.

Ο Gainous ήταν δάσκαλος μουσικής στο λύκειο T.R Miller του Brewton της Αλαμπάμα. Όπως αναφέρουν οι αρχές, ο δάσκαλος έδενε και βίαζε τα θύματά του, χρησιμοποιώντας διάφορα ”ερωτικά παιχνίδια”.

Τα σεξουαλικά εγκλήματα του 32χρονου έλαβαν χώρα είτε στα σπίτια των θυμάτων του, είτε μέσα σε σχολική αίθουσα, γράφει η Huffington Post.

Η υπόθεση ήρθε στα χέρια των αρχών έπειτα από καταγγελείες των θυμάτων. Ο Gainous συνελήφθη και ομολόγησε τον βιασμό δύο κοριτσιών ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…