Ιωάννου: «Πού είναι το metoo αυτή τη στιγμή; Σταυρώσαμε Λιγνάδη – Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο;» (Video)

"Ας θυμηθούμε τι κάναμε στα 20 και στα 30 μας και μην βγαίνουμε στα 50 να κατηγορήσουμε άλλους" - με αυτά τα "συγκλονιστικά"...σχόλια, πήρε θέση ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου για το κίνημα metoo, τον Λιγνάδη και τη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

manosioannou

Μια συνέντευξη που θα πολυσυζητηθεί παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα ο Μάνος Ιωάννου.

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάνοντας μια δήλωση για το ελληνικό MeToo που προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ της εκπομπής.

«Πριν από κάποια χρόνια ρώτησα την Ελπίδα Νίνου πότε θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και εκείνη μου απάντησε πως δεν πρόκειται να δουλέψω ποτέ μαζί του. Πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη και του ζήτησα να είμαι στην παράσταση Ηλέκτρα και έτσι συνεργαστήκαμε. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα τσακωθούμε.

Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε χρόνια φίλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω τέτοια πράγματα για τον άνθρωπο που ξέρω και αγαπώ, θα δούμε τι θα γίνει στο Εφετείο. Ξαφνικά δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας, έχω χάσει δουλειές επειδή είπα πως είναι φίλος μου ο Πέτρος Φιλιππίδης», είπε αρχικά ο Μάνος Ιωάννου.

Για το κίνημα metoo, ο Μάνος Ιωάννου ανέφερε:

«Πού είναι το metoo αυτήν την στιγμή; Ήταν μοδάτο τότε πολύ. Κάποια πράγματα έπρεπε να γίνουν, αλλά το παρατράβηξαν με πολύ λάθος ανθρώπους. Ας θυμηθούμε τι κάναμε στα 20 και στα 30 μας και μην βγαίνουμε στα 50 να κατηγορήσουμε άλλους. Σταυρώσαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο; Δεν έχω καταλάβει τελικά τι ήθελαν να κάνουν. Αν το έχει κάνει ο οποιοσδήποτε, να μπει φυλακή και ισόβια. Είμαι υπέρ στο να γίνονται οι καταγγελίες αλλά με τον σωστό τρόπο».

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…