Ιωάννινα: Εργαζόμενοι και συνδικαλιστές διέκοψαν την πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου

Ένταση δημιουργήθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων, όταν εργαζόμενοι του δήμου και συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ, εισέβαλαν στην αίθουσα συνεδριάσεων και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε την ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιώτη, ενώ εξέφρασαν και την αντίθεση τους στην σύγκλιση του συμβουλίου σήμερα, ημέρα πανελλαδικής απεργίας.

foto ds pano

Επικράτησε αναβρασμός και φραστικά επεισόδια. Ο δήμαρχος, Μωυσής Ελισάφ, αποδέχθηκε το αίτημα της αντιπολίτευσης να διακοπεί η συνεδρίαση, προκειμένου να δείξει το σώμα σεβασμό στην απεργιακή κινητοποίηση. Η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο στις 7 το απόγευμα.

Αυτό που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι η παραχώρηση σε ιδιώτη της καθαριότητας στις Δημοτικές Ενότητες Ανατολής και Περάματος, κάτι που γίνεται ήδη για την Παμβώτιδα και το Μπιζάνι, ώστε το σύνολο του υπηρεσιακού μηχανισμού του Δήμου να ασχοληθεί  με την πόλη όπου εντοπίζονται πολύ σοβαρά προβλήματα.

Πηγή: epiruspost.gr
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…