Ιωάννινα: Επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού Μαρίας Κεφάλα

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στα Ιωάννινα στη μνήμη των θυμάτων

KEFALA 1000x570 1

Οι αγρότες «ηγήθηκαν» της πορείας που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο δρόμο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και της ΑΔΕΔΥ.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, μια ομάδα νεαρών εισέβαλε βίαια, στο γραφείο της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Μαρίας Κεφάλα, κατέβασε την ελληνική σημαία από το μπαλκόνι και τοποθέτησε ένα μαύρο πανό.

Δέματα με τριφύλλι στο γραφείο του Β. Γιόγιακα

«Απρόσκλητους επισκέπτες» είχε και το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγιακα στην Ηγουμενίτσα, σύμφωνα με το agon.gr. Διαμαρτυρόμενοι αγρότες, που μετείχαν στην πορεία, εναπόθεσαν δέματα με τριφύλλι στην είσοδο και στο εσωτερικό του γραφείου του.

Σε δήλωση – ανάρτηση η Υφυπουργός Μαρίας Κεφάλα για το επεισόδιο στο πολιτικό της γραφείο στα Ιωάννινα, αναφέρει:

«Η σημερινή, αναίτια, απρόκλητη και φασιστικού χαρακτήρα καταδρομική εισβολή μίας ομάδας «αγνώστων» στο πολιτικό μου γραφείο στο κέντρο των Ιωαννίνων, οι ζημιές και οι βανδαλισμοί που προκάλεσαν και πάνω απ’ όλα η κατατρομοκράτηση των συνεργάτιδών μου, συνιστούν ντροπή για τους εμπνευστές της επίθεσης, τους ηθικούς και τους φυσικούς αυτουργούς.

Καμία επίθεση δεν πρόκειται να μας φοβίσει, κανείς δεν μπορεί να μας τρομοκρατήσει με θρασύδειλες επιθέσεις.

Η πόρτα του γραφείου μου ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή, όπως ανοιχτή ήταν και σήμερα, δίνοντας την ευκαιρία στη μικρή αυτή ομάδα να εισβάλλει, ανενόχλητη.

Η πράξη αυτή όμως χαρακτηρίζει τους ίδιους και όσους – ευτυχώς ελάχιστους – θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουν να μας τρομοκρατήσουν».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…