Ιωαννίδης: "Δεν μπορώ να πολεμήσω κάτι που ψηφίζουν και νεοδημοκράτες" (video)

Με αρκετή δόση ειλικρίνειας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ιωαννίδης, δηλώνει σε συνέντευξή…

iwannids tz

Με αρκετή δόση ειλικρίνειας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ιωαννίδης, δηλώνει σε συνέντευξή του στο Thestival.gr ότι δεν θα έπαιρνε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος στην Περιφέρεια, εάν γνώριζε εξαρχής ότι θα κοντραριστεί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

“Αν ήξερα όλη αυτή τη διαδικασία, μπορεί να μην κατέβαινα. Δεν έχω να κερδίσω, έχω να προσφέρω μόνο” ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε: “Έχω μάθει να πολεμάω αντιπάλους. Δεν μπορώ να πολεμήσω κάτι που ξεκινάει και το ψηφίζουν και νεοδημοκράτες.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Περιφέρεια Πρωταθλήτρια”, υποστήριξε επίσης ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή. “Από την παρέλαση ακόμη δεν έχουν λεχθεί αυτά; Δεν μιλάω έτσι στον αέρα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες μέρες, στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης Ιωαννίδη – Τζιτζικώστα, βρέθηκε το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων». Σε εκδήλωση στα Γιαννιτσά ο κ. Ιωαννίδης παρουσίασε πρόγραμμα για την ανάπτυξη του αγροτικού, εμπορικού και Διατροφικού Τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας στην οποία επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ίσως η μόνη που δεν έχει έτοιμο το «Καλάθι των Αγροτικών Προϊόντων».

Άμεση ήταν η απάντηση καθώς σε ανακοίνωση του το γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα επισημαίνει ότι το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων» έχει δημιουργηθεί από το 2013, έχει επικυρωθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο και βρίσκεται αναρτημένο από τον Ιούλιο του 2013 στην κεντρική ιστοσελίδα της Περιφέρειας. Πρόσθετα, το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα που δηλώνει βέβαιο για τη νίκη  έκανε λόγο για ομολογία ήττας από πλευράς του Γιάννη Ιωαννίδη.

ΠΗΓΗ: Thestival.gr

Οπαδική Βία – Αλεξάνδρας: Τέσσερις «σκληροί» μπράβοι με Καλάσνικοφ μεταξύ των συλληφθέντων

opadoi

Οπαδική Βία – Αλεξάνδρας: Τέσσερις «σκληροί» μπράβοι με Καλάσνικοφ μεταξύ των συλληφθέντων

Tρία από τα μέλη της συμμορίας βρίσκονται στις φυλακές, ενώ από τις έρευνες που έκαναν…

Γιάννος Παπαντωνίου: Την ενοχή του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ζήτησε ο εισαγγελέας

Παπαντωνίου 3

Γιάννος Παπαντωνίου: Την ενοχή του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ζήτησε ο εισαγγελέας

Την ενοχή για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα του πρώην υπουργού Εθνικής…