Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Κάθε βράδυ έκλαιγα στο σπίτι μου» (video)

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης την έκανε να σκεφτεί να αλλάξει ακόμη και επάγγελμα. 

NewsRoom 27/09/2021 | 15:28

Η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού μίλησε στον Alpha το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από την προσωπική της εμπειρία, καθώς και για όσα είπε για εκείνον η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Πηλιχού.

«Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων», πρόσθεσε.

«Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο. Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά», σχολίασε στο τέλος.