Ιωάννα Πηλιχού για Λιάγκα: «Είχα μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό και με κορόιδευε»

Η ηθοποιός, Ιωάννα Πηλιχού μιλάει αποκαλυπτικά για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη και τον λόγο που δεν έχει πάει ποτέ στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 - Παράλληλα εξηγεί γιατί δεν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

image 2 0

Η ηθοποιός, Ιωάννα Πηλιχού μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο πως είχε αντιμετωπίσει ο Γιώργος Λιάγκας μια συνέντευξή της για σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί, ενώ παράλληλα εξηγεί γιατί δεν θα ξανασυνεργαζόταν ποτέ, με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Έχω δεχτεί και εντός και εκτός δουλειάς σεξουαλική παρενόχληση», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, προσθέτοντας ότι «Το θετικό του MeToo είναι, πέρα από τη δικαίωση των θυμάτων, οι θύτες να σκεφτούν διπλά και τριπλά πριν προβούν σε αυτές τις συμπεριφορές».

«Σε γιατρό και στο σχολείο έχω δεχτεί παρενόχληση από ενήλικο, αλλά και από φίλο των γονιών μου. Μου πήρε πολλά χρόνια να το συζητήσω. Τώρα η κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει», πρόσθεσε η Ιωάννα Πηλιχού.

Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και το λόγο που δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη που είπα για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην από γιατρό στα 19 μου. Ήρθε έτσι η κουβέντα και το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα, για ποιον λόγο το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Για να κάθονται να με περιπαίζουν;”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή.

Χαίρομαι, που βλέπω ότι τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά πια τα γεγονότα, ότι έχουν κάνει στροφή, αλλά για εμένα δεν αλλάζει, με έχουν αντιμετωπίσει διαφορετικά, δεν μπορώ να δώσω κανένα ελαφρυντικό», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Αναφερόμενη στις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για περιστατικά κακοποίησης στο χώρο του θεάματος, η Ιωάννα Πηλιχού ανέφερε ότι «Υπήρχαν ονόματα, γενικά, που δεν τα άγγιζες, γιατί είχαν με ένα μαγικό τρόπο το ακαταλόγιστο, τα ΜΜΕ ήταν υπέρ τους. Χαίρομαι που επιτέλους θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσουν αυτοί οι άνθρωποι».

Η συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η ηθοποιός στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία τους, σημειώνοντας ότι «Είχα πολύ δύσκολη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ξανασυνεργαζόμουν».

«Δέχθηκα πολύ υποτιμητική συμπεριφορά. Μια φορά μου είχε πει “βάλε κάνα φόρεμα να θυμηθούμε ότι είσαι γυναίκα” και όταν πήγα να απαντήσω μου είπε να μη μιλάω γιατί “οι νέοι δε μιλούν”».

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…