Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν μπορώ να πω ότι με αφορά ποιος συμπάσχει με τους κατηγορούμενους» (video)

«Aκόμα και οι εγκληματίες, έχουν οικογένεια και φίλους», είπε η Ιωάννα Πηλιχού. 

Η ηθοποιός παραχώρησε την Τετάρτη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη στο OPEN. 

«Δεν μπορώ να πω ότι με αφορά ποιος συμπάσχει και ποιος δεν συμπάσχει με κάποιον ο οποίος έχει κατηγορηθεί για πράγματα άσχημα. Ούτε θα σταθώ εκεί. Το ακούω και προφανώς όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι εγκληματίες, έχουν οικογένεια και φίλους που μπορεί να αισθάνονται κάποια πράγματα για αυτούς πολύ θετικά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: 

«Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα το θεωρήσουν τεράστιο θέμα και κάποιοι που θα το θεωρήσουν ακριβώς το αντίθετο. Δεν είμαι δικαστής για να πω» .

H Ιωάννα Πηλιχού είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τις συμπεριφορές του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: 

«Είχα πολύ δύσκολη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα συνεργαζόμουν ξανά. Είχε πολύ υποτιμητική συμπεριφορά, κυρίως στους δυο νεότερους που ήμασταν. Στις αρχές κάναμε πρόβες με τις φόρμες και κάποια φορά ήμουν πάνω στη σκηνή και μου λέει, “Βάλε καμιά φορά και κανένα φόρεμα να θυμηθούμε κι εμείς ότι είσαι γυναίκα” και όταν πήγα να απαντήσω μου είπε να μη μιλάω γιατί “οι νέοι δε μιλάνε”».