Newsroom

Newsroom

Ινδία: Λεοπάρδαλη έσπειρε τον πανικό σε πολή 3,5 εκατ. κατοίκων

Τον πανικό έσπειρε μια λεοπάρδαλη σε πόλη της βόρειας Ινδίας, η οποία έκοβε βόλτες ανενόχλητη στην πόλη. Η λεοπάρδαλη εισήλθε…

leopardali

Τον πανικό έσπειρε μια λεοπάρδαλη σε πόλη της βόρειας Ινδίας, η οποία έκοβε βόλτες ανενόχλητη στην πόλη. Η λεοπάρδαλη εισήλθε κατά σειρά σε νοσοκομείο, κινηματογράφο και συγκρότημα κατοικιών, πριν ξεφύγει και χαθεί από τα μάτια των διωκτών της, τη Δευτέρα.

Οι αρχές έκλεισαν σχολεία και πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Μεερούτ, η οποία βρίσκεται 60 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Ινδίας.

Το αιλουροειδές  ανακαλύφθηκε μέσα σε άδεια πτέρυγα στρατιωτικού νοσοκομείου την Κυριακή, με ειδικούς στα άγρια ζώα να καταφθάνουν και να στοχεύουν τη λεοπάρδαλη με ειδικά υπνωτικά βέλη.

Η λεοπάρδαλη όμως κατάφερε να σπάσει τα σιδερένια κάγκελα και να δραπετεύσει. Αρχικά εισέβαλλε σε κτίριο το οποίο στεγάζει έναν κινηματογράφο και στη συνέχεια αναζήτησε καταφύγιο σε μια πολυκατοικία. Από κει και μετά τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι αρχές συνέστησαν το κλείσιμο των αγορών στην πόλη, η οποία αριθμεί 3,5 εκατομμύρια κατοίκους, μέχρι η λεοπάρδαλη, η οποία μέχρι στιγμής έχει τραυματίσει έξι ανθρώπους, να αιχμαλωτιστεί.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…