Ινδία: Ισπανίδα τουρίστρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού (video)

Σοκάρει η περιγραφή από τους ίδιους τους τουρίστες

ινδια βιασμος

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ταξίδι του 63χρονου Βιθέντε και της 28χρονης Φερνάντα στην Ινδία, στο περιθώριο του γύρου του κόσμου που έκαναν με τις μοτοσικλέτες τους.

Οι δύο Ισπανοί, οι οποίοι ενημέρωναν τους ακολούθους τους στο Instagram για το ταξίδι τους, πήγαιναν προς το Νεπάλ, όταν αποφάσισαν να κάνουν στάση στην πόλη Τούνγκα της ανατολικής Ινδίας, όπου έπεσαν θύματα άγριας επίθεσης.

Το ζευγάρι δέχθηκε επίθεση από επτά νεαρούς, οι οποίοι τους χτύπησαν, τους λήστεψαν και κακοποίησαν σεξουαλικά επανειλημμένα τη 28χρονη γυναίκα από την Ισπανία, περιγράφοντας στη συνέχεια τα όσα έζησαν.

Σοκάρει η περιγραφή από τους ίδιους τους τουρίστες

«Έχει συμβεί κάτι σε εμάς, που δεν ευχόμαστε να συμβεί σε κανέναν. Μας επιτέθηκαν στη σκηνή, μας χτύπησαν, μας έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό, ήθελαν να με σκοτώσουν και επτά άνδρες βίασαν τη Φερνάντα» είπε αρχικά το ζευγάρι στην αρχή του βίντεο.

«Θα σας πούμε περισσότερα για εμάς, αυτήν την ώρα είμαστε στην αστυνομία. Μας πήγαν σε ένα νοσοκομείο, όπου καταφέραμε να κοιμηθούμε λίγο, μας άφησαν να κοιμηθούμε εκεί όπου βάλαμε τις μοτοσικλέτες στο νοσοκομείο» συνεχίζει σοκαρισμένο το ζευγάρι, που δέχθηκε την άγρια επίθεση στην Ινδία.

«Και τώρα μας έφεραν σε ένα άλλο νοσοκομείο, περίπου 60 με 70 χιλιόμετρα, για να γίνουν τεστ DNA» καταλήγει ο Βιθέντε στην ανατριχιαστική περιγραφή του περιστατικού.


Συνελήφθησαν τέσσερις δράστες

Όπως αναφέρει το Al Jazeera, οι ινδικές Αρχές συνέλαβαν τέσσερα άτομα ως ύποπτα για συμμετοχή σε ομάδα που βίασε ομαδικά μια Ισπανίδα τουρίστρια και επιτέθηκε στον σύντροφό της.

Η 28χρονη, όπως ειπώθηκε, ταξίδευε με τον σύντροφό της στο ανατολικό ινδικό κρατίδιο Jharkhand όταν έλαβε χώρα η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής (1/3). Το ζευγάρι είχε παρκάρει τις μοτοσικλέτες του και είχε στήσει μια σκηνή για να περάσει τη νύχτα στην περιοχή Dumka του κρατιδίου πριν τους επιτεθεί μια ομάδα επτά ανδρών.

Όλα τα μέλη της ομάδας έχουν ταυτοποιηθεί και οι υπόλοιποι ύποπτοι θα συλληφθούν «σύντομα», δήλωσε στην εφημερίδα The Indian Express ο αρχηγός της αστυνομίας του Jharkhand Ajay Kumar Singh.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…