Ιμπραΐμοβιτς: Βοηθάω την Γαλλία περισσότερο από τον Ολάντ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι γνωστό ότι δεν «μασάει» ποτέ τα λόγια του και έχει το θάρρος να λέει πάντα την γνώμη του ακόμα και αν αυτή προκαλεί.

57570fa11dc5243b398b4956

Αυτή τη φορά, ο Σουηδός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου που βρίσκεται μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άσκησε κριτική στον Φρανσουά Ολάντ.

Ο σταρ του ποδοσφαίρου δήλωσε ότι έχει κάνει περισσότερα για τη Γαλλία, από ότι ο πρόεδρος της χώρας. Ο Ζλάταν, που έφυγε από την Παρί στο τέλος της σεζόν, τόνισε ότι με τους φόρους που έχει πληρώσει έχει κάνει μεγάλη συνεισφορά στη γαλλική κοινωνία.

«Τι σόι πρόεδρος είναι ο Φρανσουά Ολάντ; Βοηθάω τη χώρα του περισσότερο από ότι εκείνος», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς στη Le Monde. Ο Σουηδός πήγε στην Παρί την ίδια χρονιά που ο Ολάντ έγινε πρόεδρος. Οταν ρωτήθηκε για τη δική του δημοτικότητα στη Γαλλία, σε σχέση με του ηγέτη της χώρας που τα ποσοστά του πέφτουν, απάντησε: «Ηρθα σαν βασιλιάς και έφυγα σαν θρύλος. Μπορώ να τον κάνω δημοφιλή αν θέλω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω».

Σε ερώτηση για το αν ο Ολάντ θα πρέπει να είναι υποψήφιος για δεύτερη προεδρική θητεία, στις εκλογές του 2017, ο Ζλάταν είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν έκανε καλή δουλειά. Αλλά αυτό πρέπει να το απαντήσετε εσείς, οι Γάλλοι».