Η Ακρίτα κρατά ημερολόγιο μέχρι ο Πέτσας να ανακοινώσει τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ 

Η Έλενα Ακρίτα μετράει τις μέρες μέχρι τη στιγμή που θα ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ.

NewsRoom 01/07/2020 | 19:01

Με συστηματική  ευλάβεια καυτηριάζει η Έλενα Ακρίτα τη συνεχιζόμενη σιωπή του Στέλιου Πέτσα για τα ποσά που έλαβαν τα sites για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό. Οι καθημερινές αναρτήσεις της στο facebook βοηθούν να μη ξεχαστεί το μεγάλο φιάσκο που έγινε με τα ΜΜΕ, τη στιγμή που όλη η κοινή γνώμη και ελληνική επικαιρότητα ασχολούνται με τον Μεγάλο Περίπατο. 

Η Έλενα Ακρίτα πεπεισμένη από την υπόσχεση που έδωσε ο κ. Πέτσας ότι θα παρουσιάσει τη λίστα με το πόσα έδωσε σε κάθε υπαρκτό και «ανύπαρκτο» ΜΜΕ για τις εκστρατείες κατά της πανδημίας, μετράει τις μέρες πολύ σχολαστικά.

19η ημέρα και ακόμα δεν μας είπαν…

«Κύριε Πέτσα, η φίλη μου η Γιάννα ανησυχεί μήπως με θεωρήσετε εμμονική και πεισματάρα διοτι καθημερινά σάς υπενθυμίζω τη λίστα. Την καθησύχασα πως - επειδή εσείς κι εγώ δεν σκοπεύουμε να γίνουμε κολλητοί - ποσώς με απασχολεί η γνώμη σας. Το μόνο που θέλουμε από σάς (και θα σάς αφήσουμε ήσυχο) είναι η διαβόητη πλέον λίστα με τα εκατομμύρια των φορολογουμένων πολιτών #ημέρα_δέκατη_ένατη»